Kom-i-gång Steg 2 utökad utbildning

Ändrad den Mån, 5 aug. vid 7:29 E.M.

Steg 2 i den utökade utbildningen inom verksamhetsstyrning och försäljning.

Denna manual är utformad för att ge dig de verktyg och kunskaper som krävs för att optimera din verksamhet.

Här kommer du att lära dig allt från effektiv hantering och optimering av enhetsförsäljning till grundläggande kunskaper om inventeringsprocesser och hur du håller koll på lagersaldon.

Du kommer även att upptäcka hur du skapar och hanterar framgångsrika kampanjer, samt effektiva metoder för att flytta och hantera lager. Dessutom får du insikt i hur du designar och använder mallar för offerter och order.

Enhetsförsäljning

Denna guide är utformad för att ge dig en grundläggande förståelse av hur arbetar med Enhetesförsäljning. Funktion är designad för att förenkla processen för försäljning och inbyte av enheter. Denna manual förklarar hur du använder funktionen effektivt.

Prislistimport

Denna guide hjälper dig att enkelt importera varor och uppdatera priser, vilket säkerställer att din varulista alltid är aktuell.

Med importfunktionen kan du smidigt integrera nya produkter och justera priser.

Manualen visar hur du förbereder data, vilka format som stöds och hur du hanterar eventuella fel.

Inventering

Denna manual beskriver processen för inventering, inklusive förberedelser och genomförande. Inventeringen kan nu även utföras med hjälp av appen Q3Mobile.

Artikelanslutningar

Den här guiden förklarar hur du skapar och hanterar kopplingar mellan olika artiklar i Quick3, vilket möjliggör en dynamisk och strukturerad hantering av ditt artikelregister.
Exempel på koppling är om man vill skapa ett artikelpaket.

Beställningar

Denna manual beskriver hur du skapar och hanterar beställningar av varor i ditt system, både manuellt och automatiskt.

Godsmottagning

Godsmottagning är en funktion i Quick3 och utgör en viktig länk mellan inköp och lagerhantering. När en beställning har gjorts, är nästa steg att ta emot de inkommande varorna. En effektiv godsmottagningsprocess säkerställer att varorna kontrolleras, verifieras och registreras korrekt i ERP-systemet.

SMS & Epost-mallar

I denna sektion kommer vi att gå igenom hur ni skapar och redigerar SMS- och e-postmallar i systemet. Ni kommer att lära er hur ni effektivt kan utforma mallar för att förbättra er kommunikation med kunder och medarbetare. Vi kommer att täcka allt från grundläggande skapande av mallar till avancerade redigeringsfunktioner, inklusive hur ni kan anpassa meddelanden för att bättre passa era specifika behov och mål.

Offert & Ordermallar

Genom att skapa en mall kan du anpassa innehållet i en order eller offert baserat på dess användningsområde. Till exempel, om du erbjuder service på fordon, kan mallen inkludera specifika texter, artiklar och annat innehåll som är unikt för just den typen av service.