Ordermall

Ändrad den Tis, 6 aug. vid 10:58 F.M.

Inledning

Med Quick3 får du tillgång till avancerade verktyg som förenklar och snabbar upp din orderhantering. En särskilt nyttig funktion är möjligheten att skapa och använda ordermallar. Genom att använda ordermallar kan du enkelt och snabbt skapa återkommande order, vilket sparar tid och minimerar risken för fel.

I denna manual kommer vi att guida dig genom hur du skapar, sparar och använder olika typer av ordermallar i Quick3. Upptäck hur du kan optimera din arbetsprocess och dra nytta av Quick3

kraftfulla funktioner för att effektivisera din orderhantering.

Skapa en ny ordermall

För att skapa en ny ordermall i Quick3, följ stegen nedan:

1. Gå till "Ordersök":

• Navigera till "Ordersök".
  2. Skapa en ny order:

• Klicka på plustecknet (+) för att skapa en ny order

Anpassa mallen

• Ställ in ordern med de inställningar du önskar att mallen ska ha. Alla order som skapas från denna mall kommer i framtiden att ha dessa inställningar.

Exempel på användning:

Om du ofta skapar serviceorder för verkstaden, kan det vara praktiskt att ha en ordermall för detta. Dessa order är ofta likartade och innehåller många av samma artiklar varje gång.

Lägg till detaljer:

• Lägg till de varor, block och inställningar som ska vara standard för denna typ av order. Du kan alltid ändra eller justera i efterhand när nya order skapas, men alla order som skapas från mallen kommer att ha samma grundinställningar.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt skapa och hantera ordermallar i Quick3, vilket sparar tid och säkerställer att dina order alltid har korrekta och konsekventa inställningar.

Exempel nedan

Spara som mall

När du är färdig med att redigera, klickar du på hamburgermeny-ikonen längst upp till höger och väljer "Spara som mall". På detta sätt kan du enkelt skapa och hantera ordermallar i Quick3, vilket sparar tid och säkerställer att dina order alltid har korrekta och konsekventa inställningar.

Namnge mall

• Ge mallen ett tydligt namn så att man enkelt förstår dess syfte.

Använd mall & Redigera mall

1. Använd mall: För att skapa en order från en mall går du till hamburgermenyn högst upp i högra hörnet och väljer "Ny från mall" och sedan väljer du den mall du vill använda.

2. Redigera mall: Du kan alltid gå tillbaka och ändra en befintlig mall genom att klicka på "Redigera mall" i menyn.

Kom ihåg att spara när önskade ändringar har gjorts