Kom-i-gång Steg 3 Fakturering

Ändrad den Tis, 6 aug. vid 11:28 F.M.

1. Skapa en faktura

Korrekt fakturering är grundläggande för företagets ekonomi. Här får du lära dig att skapa och skicka fakturor.

2. Samlingsfaktura

Den här manualen visar hur du kan använda rutinen för samlingsfaktura för att samla flera order eller plocklistor på en gemensam faktura till en kund.

3. Kreditera en faktura

Att kreditera är en funktion som är viktig för att korrigera eventuella fel eller justeringar i faktureringen, och vi kommer att beskriva stegen för att genomföra detta på ett enkelt och effektivt sätt.

4. Fakturaleverans

Fakturalevering är ett verktyg för att skriva ut och skicka fakturor. Alla fakturor som ännu inte har skickats visas här. När en faktura har skickats enligt den valda metoden för kunden, tas den bort från listan.

5. Återrapporteringsfil (betalada fakturor)

Kommer snart

6. Fakturajournal

Kommer snart