Tilaus laskuksi

Muokattu Mon, 24 Jul 2023 klo 11:48 AM

Luodaksesi laskun asiakkaalle sinun on ensin luotava tilaus. Voit luoda tilauksen seuraavilla tavoilla:

• Tilauksen hausta painamalla plus-nappia
  • Tilauksen hausta valitsemalla valikosta "Uusi pohjasta"
  • Asiakaskortilta "Myynti"-välilehdeltä --> Tilaus ja plus-nappia painamalla
  • Asiakaskortilla painamalla Alt + O

Aloita tilauksesta

• Luo tilaus yllä mainituilla tavoilla
  • Lisää asiakas (jos et aloittanut asiakaskortilta)
  • Lisää tuotteet
    • Ctrl + Enter lisää rivin
    • Ctrl + Delete poistaa rivin
  • Tallenna tilaus
  • Paina oikealla olevaa valikkonappia ja valitse "Laskuta". Kun klikkaat sitä, näytölle tulee pieni ikkuna, jossa voit tarvittaessa muuttaa laskutuspäivää. Jos tilauksessa on useita lohkoja ja vain yksi niistä halutaan laskuttaa, mene valikkopainikkeeseen lohkon yläreunassa ja klikkaa "Laskuta". Tällöin luodaan lasku vain kyseiselle lohkolle.
  • Muokkaa eräpäivää. Eräpäivää voidaan muuttaa ennen tulostusta.
  • Tulosta painamalla tulostuskuvaketta.