Versjon 3.1.26

Endret Wed, 28 Feb 2024 ved 03:27 PM

Generelt

• Nedtrekksmenyer i Grid kan nå filtreres ned ved å skrive inn i feltet

Bestilling

• Lagt til støtte for Profil på Bestilling
  • Lagt til støtte for Dimensjoner på Blokk

Dagsrapport

• Rettet feil som kunne føre til feil Dokumenterings-andel når det var overtid innblandet.

Integrasjoner

• Lagt til støtte for Superservice Menus

Kasse

• Det er nå mulig å ha mer enn én BoxNet kasse (Kun Sverige)

Office 365

• Forbedret autentisering og re-autentisering av Office-kontoer.

Ordre

• Rettet feil som forhindret kopiering av Ordre til Tilbud.

Salg

• Det er nå mulig å overstyre Lager og Profil på Blokknivå.
  • Lagt til nye intervaller for Repeterende Fakturaer

Webshop

• Forbedret kalkulering av frakt med mange varer
  • Forbedret tilbakemelding når kunder godtar eller avviser blokk i webshop