Resurssien haku

Muokattu Mon, 21 Aug 2023 klo 12:20 PM

Päävalikossa olevan Resurssi-kategorian alta löydät Resurssien haku -toiminnon. Sieltä löydät yleiskatsauksen kaikista resursseista, ja voit lisätä uusia resursseja/työntekijöitä. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa + -merkkiä luodaksesi uuden resurssin.

(klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä)

Tässä määritellään nimi/käyttäjänimi sekä resurssin sähköpostiosoite ja muu käyttäjälle/resurssille tarpeellinen tieto. Yleensä sähköpostiosoite asetetaan käyttäjänimeksi, että se olisi mahdollisimman helppo muistaa.

(klikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä)

Jatka määrittämällä yksi tai useampi resurssiryhmä, johon uuden resurssin tulisi kuulua. (esim. Admin, Sales, Workshop jne.)

Tämän teet painamalla + -merkkiä Resurssiryhmän kohdalla.

Määrittele myös, mihin käyttöoikeusryhmään uuden resurssin tulisi kuulua. Tämä tehdään painamalla + -merkkiä Käyttäjäryhmässä.

Muista tallentaa, kun olet valmis. Tämä tehdään klikkaamalla levykke-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Hyödyllisiä linkkejä: