Versioloki 3.1.29

Muokattu Ke, 4 Syys klo 2:58 PM

Uudet ominaisuudet

Quick3 käyttöliittymän päivitys

Olemme innoissamme voidessamme esitellä uuden ja modernin Quick3:n ilmeen tässä päivityksessä. Uusi Quick3-käyttöliittymä on suunniteltu parantamaan käyttökokemustasi, tehden Quick3:sta entistä miellyttävämmän ja intuitiivisemman käyttää. Tässä ovat tärkeimmät parannukset:

• Ulkoasun päivitys
    Esittelemme tyylikkään uuden korttipohjaisen ulkoasun, joka tekee käyttöliittymästä järjestelmällisemmän ja visuaalisesti houkuttelevamman.
  • Uudet käyttöliittymän värit
    Uudistetut tausta- ja korostusvärit luovat yhtenäisemmän ja modernimman ilmeen.
  • Painikkeet ja valikot
    Parannetut painikkeet ja valikot tarjoavat paremman käytettävyyden ja viimeistellymmän ulkoasun.
  • Tekstikentät ja alasvetovalikot
    Parannetut tekstikentät ja alasvetovalikot sujuvoittavat käyttökokemusta ja tekevät siitä reaktiivisemman.
  • Paranneltu käyttökokemus
    Yleiset parannukset Quick3:n käyttökokemukseen tekevät navigoinnista intuitiivisempaa.

Uusi kalenterinäkymä (pilotti)

Esittelemme pilotin uudesta kalenterinäkymästä, joka tarjoaa uudistetun ja parannellun käyttöliittymän käytettävyyden parantamiseksi.

• Aikajanan zoomaus
    Käytä Ctrl + Scroll (hiirellä rullaus) zoomataksesi aikajanaa sisään ja ulos.
  • Aikajanan siirtäminen
    Käytä Shift + Scroll siirtääksesi aikajanaa sivusuunnassa.
  • Muokattavat näkymätyylit
    Mukauta tapahtumien värit, tyyli ja koko omien mieltymystesi mukaan.
  • Kokoon menevät resurssiryhmät
    Hallitse resursseja helposti vasemman reunan pienennettävien ryhmien avulla.

HUOM! Uusi kalenterinäkymä on saatavilla vain "Test only" -yrityksille. Mikäli sinua kiinnostaa aktivoida "Test only" merkintä yrityksellesi ja täten saada pääsy uuteen kalenterinäkymään, ole yhteydessä tukeen / asiantuntijoihimme. Huomioi, että "Test only" -ominaisuudet on tarkoitettu käytettäväksi vain testidatalla.

Quick3 Tunnistejärjestelmä

Olemme ottaneet käyttöön kattavan tunnistejärjestelmän, joka parantaa sovelluksen järjestelmällisyyttä, hakutoimintoja ja kontekstuaalista yhteydenpitoa. Tässä ovat tämän uuden järjestelmän tärkeimmät osat:

• Monipuolinen tunnisteiden luonti ja hallinta
  • Kontekstuaalinen merkintä: Tunnisteita voi nyt luoda suoraan eri konteksteissa, kuten tuotteiden, tilausten, tarjousten, asiakkaiden ja muiden sivujen yhteydessä.
  • Keskitetty tunnisteiden hallinta: Uusi Tunnisteiden hallinta -sivu on otettu käyttöön, jossa voit luoda, tarkastella ja hallita kaikkia tunnisteita. Näet, mihin konteksteihin kukin tunniste liittyy, ja voit poistaa tai muokata tunnisteiden yhteyksiä.
  • Parannettu hakutoiminto
    Tunnisteet on nyt integroitu hakutoimintoon, mikä parantaa merkittävästi hakutulosten tarkkuutta ja osuvuutta.
  • Tunnistevariantit ja -yhteydet
    Tunnistevariantit: Järjestelmä tukee tunnistevarianttien luomista, jolloin eri tunnisteet voidaan ryhmitellä saman kokonaisuuden alle.
    Yhteyksien hallinta: Käyttäjät voivat hallita tunnisteiden yhteyksiä, mikä auttaa välttämään päällekkäisyyksiä ja ylläpitämään yhdenmukaisuutta koko sovelluksessa.
  • Edistyneet tunnisteiden hallintatyökalut
    Tunnisteiden luonti: Esittelemme Tunnistegeneraattorin, joka luo automaattisesti tunnisteita ja yhteyksiä ennalta määriteltyihin konteksteihin (esim. tuoteryhmät, tuoteominaisuudet), mikä tehostaa tunnisteiden hallintaa.
    Kattava yleisnäkymä: Tunnisteiden hallintasivulta saat yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista tunnisteista, niihin liittyvistä konteksteista sekä vaihtoehdot tunnisteiden poistamiseen tai yhteyksien muokkaamiseen.
  • Integraatio verkkokaupan navigointityökalun kanssa
    Tunnisteet on nyt integroitu uuteen Verkkokaupan navigointityökaluun, mikä mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet mukautettujen tuotepakettien luomiseen. Tämä integraatio hyödyntää tunnisteita parantaakseen verkkokaupan järjestelmällisyyttä ja navigointia, mikä parantaa käyttäjäkokemusta.

Parannukset

• Parannettu ohje- ja tukipalveluiden saatavuus Quick3:ssa

(Quick3 otsikko > Kysymysmerkkikuvake)

Käyttökokemuksesi parantamiseksi Quick3:ssa olemme tehneet tärkeisiin toimintoihin pääsyn helpommaksi.     Käyttöopas, tuki, vikailmoitus, API-dokumentaatio ja Versioloki löytyivät aiemmin eri puolilta käyttöliittymää, mikä saattoi vaikeuttaa niiden löytämistä. Nyt kaikki nämä resurssit on keskitetty yhteen paikkaan – Quick3:n yläreunan kysymysmerkkikuvakkeen (Help-ikoni) alasvetovalikkoon.

• HTML-tiedostojen lataus tiedostopankkiin / tiedostonhallintaan

HTML-tiedostoja voi nyt ladata päävalikosta löytyvään Tiedostopankkiin tai useammasta paikasta (esim. asiakas, tuote, tilaus) löytyvään Tiedostonhallintaan.

• Uusi Lähetykset-välilehti toimittajan tiedoissa

(Toimittajahaku > Valitse toimittaja > Lähetykset)
    Uusi Lähetykset-välilehti on lisätty toimittajan näkymään. Se näyttää kyseistä toimittajaa koskevat lähetykset ja antaa käyttäjällä mahdollisuuden luoda lähetyksen suoraan toimittajakortilta, yksinkertaistaen prosessia.

• Uusia vaihtoehtoja datan tuontiin tuontityökalussa

(Tuontityökalu > Myynnin tuonti > Valitse vaihtoehto "Varasto" tai "Toimittajanumero")
    Lisätty vaihtoehto myyntihistorian tuontiin, ovatko tuotavat tuotteet varastotuotteita vai eivät (tuonnissa tähän siis laitetaan true/false).

Lisätty myös vaihtoehto toimittajatiedon (toimittajan koodi, ei nimi) tuomiseksi myyntihistorian tuonnissa. Näin varmistetaan, että tuote haetaan oikean toimittajan tiedoista, mikäli samaa tuotenumeroa käytetään eri tuotteelle eri toimittajilla.

• Järjestä tilauksen rivit uudestaan raahaamalla (drag&drop)

(Tilausnäkymä)
    Lisätty toiminnallisuus rivien järjestämiseen uudelleen helposti drag&drop -periaatteella. Voit siirtää tuotteita myös lohkojen välillä. Mikäli tuotteella on tuoteyhteyksiä, esim. tuotepaketti, siirtyvät kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet samalla.

• Uusi "Aktiivinen" merkintä tilikartan suodatukseen

(Tilikartta > Tili)
    Uusi "Aktiivinen" valintaruutu on lisätty tilinumeron viereen ja se on oletuksena päällä. Tämä sama valinta on nähtävillä myös tilikartan hakunäkymässä, mahdollistaen suodatuksen aktiivisen tilan perusteella. Tämä nopeuttaa vain käytössä olevien kirjanpidon tilien hakemista.

• Pankin maan tarkistus maksuprosessissa

(Maksusuoritukset (maksumääräys) > Valinta)
    Kenttä pankin maata varten on lisätty maksusuoritustaulukkoon. Jos pankin maa puuttuu ja toimittajan maa eroaa yrityksen kotimaasta, "Maa"-kenttä korostetaan punaisella, jotta käyttäjä huomaa sen. Maksua ulkomaisille toimittajille ei sallita, jos tietoa pankin maasta ei ole annettu.

• Parannettu käytettävyys pohjan valinnassa

(Mm. Asiakas-/Tilaus-/Tarjous-/Tehtävähaku > Uusi pohjasta)
    Olemme parantaneet pohjan valintaa monissa hakunäkymissä:
    • Alasvetovalikko pohjan valintaa varten aukeaa nyt heti, kun klikataan "Uusi pohjasta"
    • Alasvetovalikkoa voidaan käyttää myös näppäimistöllä
    • Pohjan valinnan jälkeen (klikkaamalla tai enteriä painamalla) valikko sulkeutuu ja avaa heti valitun pohjan

• Muokattavat viitenumeroiden etuliitteet

(Omat asetukset > Pankkitili > "Viitetyypin kuvaus" ja "Laskuviitteen etuliite" -sarakkeet)
    Nyt on mahdollista lisätä oma etuliite laskun viitenumeroihin. Etuliite voidaan määrittää erikseen jokaiselle pankkitilille. Tämä parannus auttaa varmistamaan, että viitenumerot ovat linjassa pankkisi vaatimusten kanssa, mikä helpottaa maksujen hallintaa ja tapahtumien seurantaa.

• ALV-kannan muutokset

(Tilaus / Tarjous / Tuotteiden vastaanotto > Valikko > Aseta ALV-päivämäärä)
    Arvonlisäveron nousun johdosta järjestelmään on lisätty tärkeitä ominaisuuksia:
    • ALV-tarkistus: Lisätty tarkistusominaisuus, joka estää laskua tai laskunhallintaa viemästä prosessia loppuun asti, mikäli rivit sisältävät virheellisiä ALV-kantoja laskun päivämäärän perusteella.
    • ALV-päivämäärän asetus: Voit asettaa tarjouksille, tilauksille (sisältäen lohkot) ja vastaanotoille päivämäärän, jonka mukaan ALV-kanta lasketaan. Tämä valitaan oikean ylänurkan valikon kautta "Aseta ALV-päivämäärä".

Lue lisää ALV-kannan muutoksista tästä.

Bugien korjaukset

• Päivittäisen raportin rivien tuplaantumisongelma korjattu

(Päivittäinen raportti > Tänään)
    Korjattu ongelma, jossa rivit tuplaantuivat päivittäisellä raportilla, kun "Tänään" nappia painettiin.

• Parannettu suorituskyky lähetysten hakuun

(Lähetykset)
    Lähetysten haun suorituskykyä on parannettu, korjaten hitaita vasteaikoja. Haun nopeutta on optimoitu, ja ongelma, jossa "Näytä seuraavat" -vaihtoehto ei ollut joskus käytettävissä, on ratkaistu. Tämä varmistaa, että yli myös 500 riviä voidaan hakea.

• Raporttien tulostussijaintien tallennusongelma on ratkaistu

(Resurssien haku > Valitse resurssi > Raportit > Ilmoita määränpäät (tulostussijainnit))
    Korjattu bugi, joka esti uusien tai muokattujen "määränpäiden" tallentamisen resurssille.

• Tuplana tulleet tosite-erät hyvityslaskuja luodessa

(Dokumenttikeskus > Valitse dokumentti > Pääkirja > Valikosta "Luo hyvitys")
    Korjattu ongelma, jossa hyvityksen luominen tuplasi tosite-erän. Dokumentti hyvityksestä on näkyvissä päiväkirjalla.

• Korjaus kurssierojen ongelmaan

(Osakirjanpidon puhdistus > Kurssivoitto/-ero)
    Joissain tapauksissa oli käytetty järjestelmän kotivaluuttaa toimittajan tai asiakkaan valuutan sijaan. Tämä on nyt korjattu.

• Poistettu "Avaa"-painikkeet, jotka eivät ole enää käytössä

(Useammissa näkymissä)
    "Avaa" (nuolikuvake) -painikkeita ei enää ole paikoissa, joita ei oikeasti pysty avaamaan.

• Tuotteen vaihtaminen tilausnäkymässä

(Tilaushaku >Valitse tilaus > Tuoteyhteydet > "Vaihda tuote" -kuvake)
    Tuotteen vaihtaminen ei aikaisemmin onnistunut tuoteyhteydellä "Vaihtoehtoinen". Tämä on korjattu ja toimii nyt myös vaihtoehtoisten tuotteiden kanssa.

• Hinnoittelun ja laskelmien virheet korjattu

(Tilaus- ja tuotenäkymät)
    Korjattu bugi, jossa katteeseen perustuva hinta saattoi olla virheellinen tuotetta tilaukselle lisättäessä. Nyt tuotekortilla oleva hinta on yhtenevä tilauksen kanssa.

Korjattu myös virhe, joka saattoi aiheuttaa vääriä tuloksia laskettaessa hintoja uudelleen laskelmia käyttämällä. Hintojen laskenta toimii nyt tarkasti ja oletetulla tavalla.

• Ajastettujen tehtävien parametrien alasvetovalikon korjaus

(Ajastetut tehtävät > Avaa tehtävä > Alasvetovalikko Parametrin arvo -sarakkeessa)
    Parametrien valitseminen ajastetulle tehtävälle on joissain tilanteissa saattanut aiheuttaa virheilmoituksen. Tämä on nyt korjattu. (Käytetään esim. laskun toimituksen kanssa, ei valittavissa kaikille tyypeille)

• Ongelma E-signingin kanssa keräilylistaa käytettäessä korjattu

(Keräilylistan haku > Valitse keräilylista > Tulosta >Lähetä allekirjoitettavaksi E-signing)
    Aikaisemmin E-signing ei toiminut keräilylistan kanssa, nyt ongelma on korjattu.

• Raporttien suodatus- ja lajitteluongelmat korjattu

(Raportit)
    Joillakin raporteilla esiintyi virheitä tiettyjen suodatus- ja lajittelukriteerien kanssa. Nyt nämä toimivat oletetulla tavalla.

Integraatiot

• Atoy Oy - Ostotilaus

Ostotilauksien käsittely FTP:n kautta sftp.atoy.net