Versioloki 3.1.28

Muokattu Ke, 28 Elo klo 4:13 PM

Yleistä

Sisällytetty erilaisia käyttöliittymä- ja käyttöliittymäparannuksia, mukaan lukien parannettu tuki englannin kielelle resurssi-, myynti-, tehtävä-, asiakas-, verkkokauppa-, toimittaja- ja ostoosioissa.

Parannettiin kampanjajakelun nopeutta ohittamalla tarpeettomat URL-muunnokset, kun niitä ei tarvita.

Tiedostoarkisto

Lisättiin ".xlsm"-tiedostopääte sallittujen tiedostojen luetteloon.

Tuontityökalu

Kaikki käyttäjät voivat nyt nähdä virheilmoitukset tuonnin aikana tuontityökalun kautta (aiemmin vain SuperAdmin näki tiedot).

Tositteiden hallinta

• Profiilin (l. toimipaikan) valinta voidaan tarkentaa kirjanpidon kirjauksissa. Profiili voidaan asettaa pakolliseksi tiedoksi tositteille käyttäen tiettyjä kriteerejä. Toimittajakortilla"Profiilivalitsin" ja "Tositteet" -välilehdet on yhdistetty "Dokumettikeskuskeskus"-välilehdeksi.
  • Profiili (l. toimipaikka) voidaan asettaa pakolliseksi tiedoksi tositteiden kirjaustyypille. Kirjaustyypille voidaan antaa haluttuja kriteereitä.
  • Toimittajan laskujen tiliöintisäännöt määritetään  kohdassa "Asiakirjakeskus" > "Kirjausasetusten valinta" , ei enää toimittajan "Ehdot"-välilehdellä."  Asetusta sovelletaan asiakirjaan vain silloin, kun on olemassa yksi vastaavuus.
  • Kirjausasetusten, eli tiliöintisääntöjen näyttämiseen dokumenttikeskuksen asetukset-valikossa on tehty muutoksia. Tiliöintisäännöt suodatetaan nyt tarvittaessa profiilin mukaan. Tiliöintisääntöjen käyttäminen ei ole mahdollista, jos vaaditut kentät puuttuvat, kuten tositetyypille vaadittu profiili tai  asiakas/toimittaja reskontrasuoritusten yhteydessä.
  • Tiliöinti muodostuu tositteelle automaattisesti, jos tiliöintisääntö on määritetty. Poikkeuksena, jos kirjaustyypillä käytetään laskun hallintaa (eli täsmäytetään oston vastaanotto ostolaskuun) tai jos toimittaja/asiakas puuttuu, kun kirjataan suoritusta.

Ajastetut tehtävät

Parannettu tehtävien lajittelua Ajastetut tehtävät -näkymässä. Tehtävät lajitellaan nyt aakkosjärjestykseen.

Tarjous (Myynti)

Tarjous-otsikkoon lisättiin järjestelmätila "Korvattu", jota käytetään tarjouksille, jotka on "hylätty" ja korvattu uudella tarjouksella.

Myyntitilaus (mobiili)

Toteutettiin monikielinen tuki ennaltamääritellyille lauseille mobiilissa myyntitilauksen luomisessa.

Lisätty varoitusviesti tilausta avattaessa, jos myyjä on estetty käyttäjä.

Otettiin käyttöön Tilausten prosentuaalinen valmistumisprosenttikenttä, jonka avulla käyttäjät voivat syöttää käsin Tilauksen valmistumistilanteen (0-100 %).

Laitteen myynti

Korjattiin ongelma, jossa laitteiden asetuksiin määriteltyä sisäistä asiakasta ei pidetty oletusvarastoasiakkaana.

Sen sijaan järjestelmä käytti varasto-asiakkaaksi määriteltyä oletusasiakasta.

Merkit ja mallit

Ratkaistiin ongelma, jossa ei ollut mahdollista poistaa kaikkien rivien valintaa nimikeruudusta Merkit ja mallit -näkymässä.

Kassa

Voit nyt valita, haluatko poistaa määrän automaattisen täydentymisen käytöstä, kun lisäät samaa nimikettä useita kertoja; sen sijaan nimike lisätään erillisinä riveinä. Kassan asetuksissa on uusi asetus, jolla voit ottaa määrän kertymisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Tätä asetusta sovelletaan, kun samaa tuotetta lisätään useita kertoja Touch Order -tilauslomakkeessa.

Verkkokauppa

Webshopin yhteydenottopyyntölomakkeeseen lisättiin tuki postinumerolle.

Tuotteet

Lisättiin suodatin luotu-päivämäärää varten (mistä) kohtaan tuotehaku..

Varastossa olevat laitteet (Analytiikka)

Tätä välilehteä on päivitetty siten, että laite näkyy nyt vain yhdellä rivillä, vaikka se olisi liitetty useisiin myyntitilauksiin (laitteiden pitäisi yleensä olla liitetty vain yhteen myyntitilaukseen). Projektinumeron ja tilauspäivämäärän kohdalla näkyy nyt punainen merkki, jos laite on liitetty useaan tilaukseen, mikä varoittaa käyttäjiä tästä ongelmasta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UUTTA!  Quick3 tietokannan päivitys

Olemme päivittäneet Quick3-tietokantaa, minkä ansiosta koko Quick3:n mediaanivasteaika on 20 prosenttia nopeampi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UUTTA!  Välilehden ominaisuudet

Tämän päivityksen myötä olemme lisänneet Quick3:een useita uusia älykkäitä välilehtiä, jotka on suunniteltu tehostamaan työntekoa ja helpottamaan tietojen löytämistä.

Uudistukset:

Sarjanumero-välilehti tuotekortilla

• Sarjanumero-välilehdellä luetellaan kuhunkin nimikkeeseen liittyvät sarjanumerot, jolloin käyttäjät näkevät, mitkä sarjanumerot ovat tällä hetkellä varastossa. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun seurataan kohteita, jotka on ostettu mutta joita ei ole vielä myyty - nähdään mitä laitteita on varastossa.

Osto-välilehti tilauksessa

• Tilausten Osto-välilehti antaa tietoa tilaukseen sisältyvien nimikkeiden viimeisimmistä tai parhaiten vastaavista ostoista. Näin käyttäjät voivat helposti etsiä esimerkiksi takuutietoja avaamatta jokaista nimikettä erikseen.

Tilaus ja tarjous -välilehden lohkosummat-välilehti

• Lohkojen kokonaissummat-välilehden avulla käyttäjät voivat tarkastella nopeasti lohkokohtaisia keskeisiä mittareita, kuten myyntikatetta, suunniteltuja tunteja, seurattuja tunteja ja muita tietoja.

Myynnin Analytiikka, Toimitukset-välilehti

• Toimitukset-välilehti tarjoaa yksinkertaistetun näkymän lähetyksistä, jolloin käyttäjien on helpompi täsmäyttää toimitukset kuljetusliiikeen laskuihin.

Jakson saldot-välilehti Taloushallinto-osion analytiikassa

• Jakson saldot -välilehti antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata tietoja käyttämällä joustavasti ryhmittelyä, pivotia ja muuta, mikä tarjoaa dynaamisen tavan analysoida kirjanpidon tietoja.

GL Raw Data -välilehti Taloushallinto-osion analytiikassa

• GL Raw Data -välilehti antaa käyttäjille pääsyn suurempiin määriin kirjanpidon tapahtumia.

Model applications - välilehti laitteiden analytiikassa

• Model Applications -välilehdellä luetellaan kaikki laiteyhteydet. Raportista näkee, miten eri mallit ja Itemit ovat yhteydessä toisiinsa järjestelmässä.

Toistuvat tilaukset -välilehti asiakasnäkymässä

• Välilehdellä on listattu Toistuvat tilaukset. Tämä mahdollistaa sen, että loppuasiakkaat voivat hallita tilauksiaan verkkokaupassa.