Versionslogg 3.1.28

Ändrad den Mån, 5 aug. vid 10:50 F.M.

Generellt

Införde olika UI- och UX-förbättringar, inklusive förbättrat stöd för engelska språket inom områdena Resurs, Försäljning, Uppgift, Kund och Inköp. Förbättrade hastigheten för Kampanjdistribution genom att hoppa över onödiga URL-konverteringar när de inte behövs.

Filarkiv

Lade till filändelsen ".xlsm" till den tillåtna listan för filuppladdningar.

Importguiden

Alla användare kan nu se felinformation vid databasundantag under importer via importguiden (tidigare hade endast SuperAdmins tillgång).

Billagshantering

• Profilväljare (för att automatiskt ställa in Profiler på dokument vid skapande med hjälp av specifika kriterier) kan nu specificeras på kundnivå. I leverantörsvyn har flikarna "Profilväljare" och "Voucher-dokument" slagits ihop till en "Dokumentcenter"-flik.
  • Lade till en möjlighet att ställa in en Profil som obligatorisk på en Bokföringstyp och att lägga till matchningstyp/kriterier på Bokföringsinställningar för en Bokföringstyp. Detta används för att välja rätt inställning som standard vid skapande av ett dokument.
  • Du kan nu specificera matchningstyp/kriterier vid inställning av tillgängliga Bokföringsinställningar för en Leverantör. Detta görs inte längre i fliken "Villkor" utan under "Dokumentcenter" > "Bokföringsinställningsval." Matchningskriterier används för att ställa in rätt inställning vid skapande av ett dokument. Inställningen tillämpas på dokumentet endast när det finns en enda matchning.
  • Ändringar har gjorts i visningen av Bokföringsinställningar i rullgardinsmenyn i dokumentvyn för Voucher Management. Resultaten filtreras nu efter Profil om relevant. Att välja och använda en Bokföringsinställning kommer inte vara möjligt om obligatoriska fält saknas, såsom en Profil för Bokföringstyper som kräver det, eller en Kund/Leverantör för Bokföringstyper med ett delregister.
  • Bokföringsrader läggs automatiskt till dokumentet med den automatiskt matchade inställningen när den är tillgänglig. Såvida inte typen använder Fakturakontroll eller om vi saknar Leverantör/Kund för typen med delregister.

Schemalagda Jobb

Förbättrad sortering av parametrar i vyn för Schemalagda Jobb. Parametrarna sorteras nu alfabetiskt, vilket säkerställer en konsekvent och ordnad presentation.

Offert (Försäljning)

Lade till systemstatusen "Ersatt" till Offerthuvudet, som används för Offert som är "Avvisad" och ersatt med en ny Offert.

Order (Försäljning)

• Implementerade flerspråkigt stöd för fördefinierade fraser vid mobil Order-skapande. Lade till ett varningsmeddelande när en Order öppnas om säljaren är en inaktiverad användare.
  • Implementerade ett procentuellt slutförandefält för Order, vilket tillåter användare att manuellt ange Orderns slutförandestatus (0-100%).

Enhetsförsäljning

Åtgärdade ett problem där kunden definierad på Kapitalobjekt inte ansågs vara standardlagringskunden under delutbyte av enheter. Istället användes systemets standardkund definierad som lagringskund.

Märken och Modeller

Löste ett problem där det inte var möjligt att avmarkera alla rader i artikelrutnätet inom vyn för Märken och Modeller.

NEW!  Quick3 Databas uppgradering

Vi har uppgraderat Quick3-databasen, vilket har resulterat i en 20% snabbare medianresponstid för hela Quick3.

NEW!  Smarta Flikfunktioner

Med denna uppdatering har vi lagt till flera nya Smarta Flikar i Quick3, utformade för att förbättra ditt arbetsflöde och ge viktig information direkt. Här är vad som är nytt:

Fliken Serienummer på Artikel

Fliken Serienummer listar Serienummer relaterade till varje Artikel, vilket gör det möjligt för användare att se vilka Serienummer som för närvarande finns i lager. Denna funktion är särskilt användbar för att spåra Artiklar som har köpts men ännu inte sålts, vilket ger en tydlig översikt över inventariet.

Fliken Inköp på Order

Fliken Inköp på Order ger information om de senaste eller bäst matchande Inköpen för Artiklar som ingår i Ordern. Detta gör det möjligt för användare att enkelt hitta viktiga detaljer för garantikrav utan att behöva öppna varje Artikel individuellt.

Fliken Blocktotalsummor på Order och Offert

Fliken Blocktotalsummor gör det möjligt för användare att snabbt se viktiga mätvärden som bruttovinst, planerade timmar, spårade timmar och mer per block.

Fliken Sändningar på Försäljning - Insikter

Fliken Sändningar erbjuder en förenklad vy av Sändningar, vilket gör det enklare för användare att matcha Sändningar med Fakturor från Fraktbolaget, vilket effektiviserar fraktprocessen.

GL Period Totals View på Redovisning - Insikter

GL Period Totals-vyn låter användare "leka" med GL-belopp genom flexibel användning av gruppering, pivotering och mer, vilket ger ett dynamiskt sätt att analysera finansiella data.

GL Raw Data View på Redovisning - Insikter

GL Raw Data-vyn gör det möjligt för användare att komma åt större mängder GL-transaktioner än vad GL-sökningen tillåter, vilket ger ett bredare perspektiv på finansiella data.

Modelltillämpningar på Enhet - insikter

Modelltillämpningar listar alla Modell/Artikel-kopplingar, vilket ger en tydlig översikt över hur olika Modeller och Artiklar är länkade inom systemet.

Kundhuvudmeny och Kunddetaljvy: Återkommande Order

Denna funktion listar Återkommande Order, vilket gör det möjligt för slutkunder att hantera sina prenumerationer i Webshopen. Det är också fördelaktigt för alla våra kunder som använder modulen för Återkommande Order.