Versjonslogg 3.1.28

Endret Thu, 8 Aug ved 11:48 AM

Generelt

• Forbedret hastigheten på distribuering av kampanje-utsendelser.

POS (Point of Sale)

• Du kan nå velge om du vil slå av/på akkumulering av antall når du legger til samme vare flere ganger i kasseordre. Med denne funksjonen kan du velge om systemet skal øke antallet på samme varelinje eller at varenummeret skal legges på ny varelinje. Dette stilles inn i menyen "kasser".

Tilbud

• Lagt til status "Erstattet" til tilbud, denne funksjonen kan brukes på tilbud som er avslått og erstattet av ett nytt tilbud.

Ordre

• Lagt til ett nytt felt, "Fullført %" hvor man kan legge inn fremgangen på ordren i prosent.

Individ

• Visning i Innsikt fanen under individ har blitt endret slik at ett individ kun vises på en rad selv om det er knyttet mot flere salgsordre. En rød markør vises nå på prosjektnummeret og ordredatoen hvis individet er knyttet mot flere salgsordre, for å varsle deg om dette.
  • Fikset et problem der kunden definert på Kapitalvarer ikke ble brukt som standard lagerkunde ved salg.

Filbank

• Lagt til støtte for opplastning filtypen ".xlsm" i filbanken.

Importveiviser

• Alle brukere kan nå se feilmeldinger for databaseunntak under importering, dette var tidligere bare synlig for superbrukere.

Bilagshåndtering

• Profilvelgere (for automatisk valg av profil på dokumenter som opprettes, ved angitte kriterier) kan nå spesifiseres på klientnivå.  Fra leverandør kortet har fanene Profilvelger og Bilagsdokumenter blitt slått sammen til en Dokumentsenter fane.
  • Lagt til mulighet for å angi en profil som påkrevd for en konteringstype og mulighet for å legge til matchtype/kriterier for konteringsoppsett angitt på en konteringstype. Dette brukes for å velge riktig standard oppsett ved opprettelse av et dokument.
  • Du kan nå spesifisere matchtype/kriterier når du setter opp tilgjengelig konteringsoppsett for en leverandør. Dette gjøres under fanen Dokumentsenter - Konteringsoppsettvelger.
    Matchkriterier brukes for å velge riktig konteringsoppsett ved opprettelse av et dokument. Oppsettet brukes på dokumentet bare når det er en enkelt match.
  • Det er gjort endringer for visning av konteringsoppsett for leverandørsom tidligere lå under fanen Betingelser. Dette er flyttet til fanen Dokumentsenter - Konteringsoppsettvelger.  Valg av konteringsoppsett gjøres nå ut fra profil hvis det er angitt.  Det vil ikke være mulig å bruke et konteringsoppsett hvis obligatoriske felt mangler, for eksempel en profil for konteringstyper som krever det, eller om en kunde/leverandør mangler for konteringstyper med reskontro styring.
  • Auto match oppsettet legger automatisk til bokføringslinjer for dokumentet når det er tilgjengelig. Med mindre konteringstypen bruker fakturakontroll eller det mangler leverandør/kunde for typen med reskontrostyring.
  • For mer info se Konteringsoppsettvelger / Profilvelger

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Databaseoppgradering

Vi har oppgradert Quick3 databasen, og forbedret median responstiden med 20%.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Smarttabs - Nye funksjoner

I denne oppdateringen har vi lagt til flere nye Smarttabs i Quick3, designet for å forbedre arbeidsflyten din og gi deg viktig informasjon rett ved fingertuppene dine. Her er det som er nytt:

Serienummer-fanen på Vare

Serienummer-fanen viser serienumrene knyttet til varen, slik at du kan se hvilke serienummer som er på lager. Denne funksjonen er spesielt nyttig for å spore varer som er kjøpt inn, men ennå ikke solgt, og gir en klar oversikt over lagerbeholdningen.

Innkjøp-fanen i ordre

Innkjøps-fanen i ordre gir informasjon om de nyeste eller best matchende kjøpene for varelinjene i ordren. Dette gjør det mulig for brukerne å enkelt finne viktige detaljer for garantisaker uten å måtte åpne hver enkelt vare og søke i historikken.

Blokktotaler-fanen i Ordre og Tilbud

Blokktotaler-fanen gjør det mulig for brukerne å raskt se nøkkel informasjon som bruttofortjeneste, planlagte timer, registrerte timer, og mer på blokken(e).

Sendinger-fanen i Salgsinnsikt

Sendinger-fanen tilbyr en forenklet visning av forsendelser, noe som gjør det lettere for brukerne å matche forsendelser til fakturaer fra fraktselskapet, og strømlinjeformer forsendelsesprosessen.

Hovedbok Periodebevegelser i regnskap-innsikt

Hovedbok periodebevegelser gjør det mulig for brukerne å "leke" med hovedbokbeløp gjennom fleksibel bruk av gruppering, pivotering, og mer, og gir en dynamisk måte å analysere finansielle data på.

Hovedbok Rådata-visning i regnskap-innsikt

Hovedbok rådatavisning gjør det mulig for brukerne å få tilgang til større mengder hovedboktransaksjoner enn hovedboksøk tillater, og gir et bredere perspektiv på finansielle data.

Modell applikasjon i individ-innsikt

Modellapplikasjonsvisning viser alle modell/vare-tilkoblinger, og gir en klar oversikt over hvordan forskjellige modeller og varer er koblet sammen i systemet.

Kunde Detaljvisning: Repeterende Ordre

• Denne funksjonen viser repeterende ordre, noe som gjør det mulig for sluttkundene å administrere sine abonnementer i nettbutikken. Den er også fordelaktig for alle våre kunder som bruker modulen for repeterende ordre.