Versjonslogg 3.1.27

Endret Thu, 13 Jun ved 9:14 AM

Generelt

• Feilmeldinger fra mislykket e-post autentisering inneholder nå en lenke til rett fremgangsmåte i brukermanualen
  • En avkryssingsboks "Hent resultater ved åpning" er lagt til i alle søkefaner slik at brukeren kan velge om dette søket automatisk skal laste inn søkeresultater når det åpnes, eller om systemet skal vente på brukerens søk.
  • I søkefaner vil nå pågående søk avbrytes hvis brukeren legger inn nye søkekriterier for å starte nytt søk.
  • Forbedret funksjonene for å opprette en kunde fra mal.
  • Rettet en feil hvor salgsoversikten for kunder, etc., viste flere kolonner enn tiltenkt.
  • Implementert en automatisk lagringsfunksjon for nye dokumenter når filer lastes inn.

Integrasjon

• Lagt til eksport av IKH-bestillingsordre (Finland).
  • Lagt til støtte for import av rabattmatrise til Kellox-integrasjonen (Kellox: les mer).
  • Opprettet BMW RIS API-integrasjon for PIM.

Varer

• Fikset et problem der beregning av snittkost i lagerloggen ikke fungerte med mindre historikk for varelagertransaksjoner ble lastet først.
  • Fikset et problem hvor lang varebeskrivelse ikke viste linjeskift når den ble importert med importveiviseren
  • Fikset et problem med å sette kategori under vare egenskaper for varer.
  • Endret navnet på fanen "Webtekster" på varekortet til "Tekster".

EBM-rapportering

• Fikset lagringsfeil i EBM-rapportvisningen

Enhetssalg

• Lagt til avansert håndtering av serienummer. Inkluderer automatisering og forbedret brukerflyt ved håndtering av serienummer (automatisk oppretting av individ fra serienummer).

POS (Point of Sale)

• Fikset et problem med avrunding på kasseordre når kunder betaler med kontanter.
  • Lagt til en dialog for å vise gjeldende betalingsterminalkonfigurasjon i kasse-visningen. Dette vil hente innstillinger fra den tilkoblede Utility Service og vise dem på skjermen.

Fakturakø

• Fikset et problem med at Fakturakøen ikke tok hensyn til "Hold-flagg" på Ordrer.

Tilbud

• Implementert automatisering for å opprette ett individ ved bekreftelse av et tilbud hvis noen av blokkene inneholder en kapital vare lagt inn som varelinje og individ ikke er koblet til blokken. I tillegg, hvis brukeren velger å opprette ett individ, er det et alternativ å også opprette en bestillingsordre. Dette vil generere en bestillingsordre med individet koblet på blokknivå og leverandøren på bestillingen blir den samme som er definert på varen. Individet vil ha leverandøren satt som eier og status vil bli satt til "I bestilling".

Kunde

•  Lagt til eget felt for Mva nr på Kundekortet, i tillegg til felt for OrgNr. Fylles ut hvis Mva nr er forskjellig fra Org.nr.

Ordre

• Endret referansen i feilmeldingen for "manglende lagerkobling" på varen til et nummer i stedet for en beskrivelse.
  • Lagt til avkryssningsboks for å vise parkerte ordrer i faktureringskøen
  • Fikset et problem med lagring av Ordre- og Tilbudslinjer som har numeriske verdier over tre sifre.
  • Justert oppsett på varetilkoblingstypen Vareliste slik at varen selv ikke legges til i Ordren.
  • Forbedret funksjonaliteten for dra-og-slipp av PDF-filer inn i filutforskeren på ordre.
  • Lagt til henting av ordrer til V2 API.
  • Debitorfanen Ordren viser nå kundekontoen og kontoen MVA-type, slik at du enkelt kan forstå hvordan posteringene for kundefakturaen vil bli håndtert.

Betalinger

• Fikset et problem med fileksport av betalingsfiler fra Quick for å tilpasses til strukturen til Swedbank ved oppretting av en betalingsfil.
  • Fikset et problem der innkommende betalinger med gyldige referanser ikke ble matchet.

Regnskap

• Justert funksjonaliteten til "Periode"-filteret for Fakturajournal.
  • Fikset et problem der kontoer ikke dukket opp i Hurtig Saldobalanse på grunn av deres fravær i Hovedboken
  • Det tillates ikke lenger at fakturaer opprettes hvis de feiler ved bokføring, unntatt POS(Point of sale).

Import / Eksport

• Korrigert en feil som forårsaket at ISPA-innstillinger i Import/Eksport ikke ville åpnes.

Bilagshåndtering

• Fikset et problem som forårsaket at enkelte rader fikk verdiene sine slettet etter automatchingsprosessen i PO-match/Fakturakontroll oversikten.
  • Fikset en feil der resultatet av opplasting av dokumenter fra Utility Service ble ignorert, slik at Utility Service alltid arkiverte filer uavhengig av faktisk opplastingsresultat.

Individ

• Fikset et problem der historikk ikke ble vist når statusen til ett individ ble endret.

Skjema

• Lagt til støtte for visning av flersidige kommentarer i Skjema
  • Lagt til en detaljert visning for registrerte skjemaer i filutforsker-fanen

Bestillingsordre

• Endret prosessen for opprettelse av bestillingsordre i Quick3-appen for å hente den obligatoriske profil-UID fra mal.

Pris Hotell

• Lagt til støtte for start-/sluttidspunkt for priser på Pris Hotell
  • Lagt til støtte for rabattprosenter basert på prisintervaller (Kellox: les mer).

Importveiviser

• Lagt til støtte for å tillate CSV-filer med ekstra CSV-felter (hvor det er flere kolonner enn overskrifter).
  • Monteringsstid lagt til modelltilbehørselementer.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hotfikser

• Fikset en feil som forhindret lagring av tilbudsmaler etter en oppdatering.
  • Fikset en feil i import av GL-konto avstemming der håndtering av debet/kreditt var feil hvis "ubrukt"-kolonnen inneholdt 0.