Versioloki 3.1.27

Muokattu Pe, 5 Heinä klo 3:15 PM

Yleisesti

• Epäonnistuneen sähköpostin todentamisen virheilmoitukset sisältävät nyt linkin oikeaan toimenpiteeseen käyttöoppaassa .
  • "Hae tulokset avattaessa" -valintaruutu on lisätty kaikkiin hakuvälilehtiin  , jotta käyttäjä voi valita, ladataanko hakutulokset automaattisesti vai odottaako järjestelmä käyttäjän tekemää hakua.
  • Hakuvälilehdillä meneillään  olevat haut keskeytyvät nyt, jos käyttäjä syöttää uudet hakuehdot aloittaakseen uuden haun.
  • Parannettu ominaisuuksia asiakkaan luomiseen mallipohjasta.
  • Korjattu virhe, jossa asiakkaiden myyntikatsauksessa jne . näkyi enemmän sarakkeita kuin oli tarkoitettu.
  • Otettu käyttöön automaattinen tallennusominaisuus uusille asiakirjoille, kun tiedostoja ladataan.

Liittäminen

• Lisätty IKH:n ostotilausten vienti (Suomi).
  • Lisätty tuki alennusmatriisin tuontiin Kellox-integraatioon (Kellox: lue lisää ).
  • Luotu BMW RIS API -integraatio PIM :lle .

Tuotteet

• Korjattu ongelma, jossa keskimääräisten kustannusten laskeminen varastolokissa ei toiminut, ellei varastotapahtumahistoriaa ladattu ensin.
  • Korjattu ongelma, jossa pitkä kohteen kuvaus ei näyttänyt rivinvaihtoja, kun se tuotiin ohjatulla tuontitoiminnolla .
  • Korjattu ongelma tuotteiden ominaisuuksien luokan asettamisessa
  • Muutettu tuotekortin "Web-tekstit"  -välilehden nimeksi "Tekstit" .

EBM-raportointi

• Korjattu tallennusvirhe  EBM-raporttinäkymässä .

Yksikkömyynti

• Lisätty edistynyt sarjanumeron käsittely . Sisältää automatisoinnin ja parannetun käyttämisen sarjanumeroiden käsittelyssä (laitteen automaattinen luominen sarjanumerosta).

Kassa

• Korjattu ongelma, joka liittyy käteismaksujen  pyöristämiseen , kun asiakkaat maksavat käteisellä.
  • Lisätty valintaikkuna, joka näyttää nykyisen maksupäätteen kokoonpanon kassanäkymässä . Tämä hakee asetukset yhdistetystä apupalvelusta  ja näyttää ne näytöllä.

Laskujen jono

• Korjattu ongelma, jossa laskujono ei ottanut huomioon tilausten  "Pidossa"-merkkiä .

Tarjous

• Toteutettu automaatio laitteen luomiseksi tarjousta vahvistettaessa , jos jossakin lohkossa on nimikeriville syötetty on liitetty päätuote mutta ei laitetta. Lisäksi, jos käyttäjä päättää luoda yhden laitteen, on mahdollisuus luoda myös ostotilaus. Tämä luo ostotilauksen, jossa laite on linkitetty lohkotasolla, ja tilauksen toimittaja on sama kuin nimikkeessä määritetty. Laitteen omistajaksi määritetään toimittaja ja tilaksi tulee "Tilauksessa".

Asiakas

•  Lisätty asiakaskorttiin erillinen kenttä VAT-koodille Y-tunnuksen lisäksi.

Tilaus

• Muutettu nimikkeen "puuttuva varastolinkki" -virheilmoituksessa oleva viite numeroksi kuvauksen sijaan.
  • Lisätty valintaruutu , joka näyttää keskeytetyt tilaukset laskutusjonossa .
  • Korjattu tilaus- ja tarjousrivien tallentamiseen liittyvä ongelma , joiden numeeriset arvot ylittävät kolme numeroa.
  • Muokattu nimikeyhteystyypin Tuoteluettelo  siten, että itse tuotetta ei lisätä Tilaukseen.
  • Parannettu PDF-tiedostojen drag&drop -toimintoa tiedostojen hallintaan tilauksesta.
  • Noutotilaukset lisätty V2-sovellusliittymään .
  • Tilauksen Velallinen-välilehdellä  näkyy nyt asiakastili ja tilin ALV-tyyppi , että näkee helposti, miten myyntilaskun kirjaukset käsitellään.

Maksut

• Korjattu ongelma maksutiedostojen viennissä  Quick-palvelusta ,  jotta se mukautuisi Swedbankin rakenteeseen maksutiedostoa luotaessa.
  • Korjattu ongelma, jossa saapuvat viitemaksut kelvollisilla viitteillä eivät täsmänneet.

Kirjanpito

• Säädettiin "Jakso"-suodattimen toimintoja laskupäiväkirjalle .
  • Korjattu ongelma, jossa tilit eivät näkyneet pikasaldossa, koska niitä ei ollut pääkirjassa .
  • Laskujen luominen ei ole enää sallittua, jos ne epäonnistuvat kirjanpidon aikana, paitsi Kassassa .

Tuonti ja vienti

• Korjattu virhe, joka aiheutti sen, että ISPA-asetukset eivät avautuneet Import/Export- kohdassa .

Asiakirjojen käsittely

• Korjattu ongelma, jonka vuoksi joidenkin rivien arvot poistettiin automaattisen täsmäytysprosessin  jälkeen tilaustoimituksen /laskujen hallinnan yleiskatsauksessa.
  • Korjattu bugi, jossa apupalvelupalvelusta lähetettyjen asiakirjojen tulos jätettiin huomiotta, joten apupalvelu arkistoi tiedostot  aina todellisesta lataustuloksesta riippumatta.

Yksilöllinen

• Korjattu ongelma, jossa historiaa  ei näytetty, kun yhden henkilön  tilaa  muutettiin.

Lomake

• Lisätty tuki monisivuisten kommenttien näyttämiseen Formsissa
  • Lisätty yksityiskohtainen näkymä rekisteröidyistä lomakkeista Tiedostonhallinta-välilehdelle .

Ostotilaus

• Muutettiin ostotilauksen  luontiprosessia Quick3-sovelluksessa niin , että vaadittu profiilin UID noutaa mallista.

Hinta hotelli

• Lisätty tuki aloitus- ja lopetusaikaan HInnastohotellin hintoihin
  • Lisätty tuki alennusprosenteille hintaluokkien perusteella (Kellox: lue lisää ).

Ohjattu tuontitoiminto

• Lisätty tuki CSV-tiedostojen  sallimiseksi ylimääräisillä CSV-kentillä (jos sarakkeita on enemmän kuin otsikoita).
  • Mallin lisävarusteisiin lisätty  kokoonpanoaika  .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hotfix

• Korjattu virhe, joka esti tarjousmallien tallentamisen päivityksen jälkeen.
  • Korjattu virhe tilien täsmäytyksessä , jossa debet/kredit -käsittey oli virheellinen, jos "unused" -sarakkeessa oli 0.