Tilauksen ja tarjouksen tila (status)

Muokattu Wed, 13 Dec 2023 klo 11:33 AM

Päävalikossa "Tilauksen tila" -toiminnolla voit lisätä, poistaa tai muokata tilauksilla, tarjouksilla ja palautustilauksilla olevia tilatietoja. Täällä voit myös määrittää, mitkä asetukset ovat voimassa eri statuksille ja päättää mm. minkä värisenä ne näkyvät kalenterissa tai tilauslistalla.

Alasvetovalikosta voit valita, mitä statuksia haluat käsitellä:

Tilaus voidaan määrittää pitoon statuksen perusteella, joka siis vastaa samaa toimintoa kuin "Lisätiedot"-välilehdeltä löytyvä "Aseta tilaus pitoon".

Tarjouksella voit valita sille tilan:

Kuten myös tilauksella: