Tehtävien haku

Muokattu Wed, 08 Nov 2023 klo 01:03 PM

Quick 3:n päävalikosta löytyy oma toiminto tehtävien haulle. Täällä voit luoda uusia tehtäviä sekä etsiä tehtäviä avainsanojen tai kriteerien perusteella.

Plus-nappia painamalla voit luoda uuden tehtävän tyhjälle pohjalle tai käyttää jo olemassa olevaa pohjaa valitsemalla oikealla ylhäällä olevasta valikosta "Uusi pohjasta", jolloin saat pohjassa olevat ennalta määrätyt asetukset.

HUOM! Yksi oletukseksi merkattu pohja täytyy olla olemassa, että järjestelmä toimii oikein.

Kun luot uuden tehtävän, saat tallennettua sen pohjaksi oikean ylänurkan valikon kautta.

Jos haluat tallentaa pohjan oletukseksi, saat sen tehtyä tässä samassa näkymässä, jossa pohjalle annetaan nimi.

Tehtävien haussa kaikki luodut tehtävät ovat haettavissa, ja voit löytää etsimäsi tehtävän tekemällä vapaasanahaun tai valitsemalla tiettyjä kriteereitä. Oletuksena vain tekstikenttä on näkyvissä, mutta painamalla hakunapin vieressä olevaa suppilon kuvaa, saat käyttöön tarkennetun haun, jossa voit valita hakukriteereitä.

Vastuullinen: Valitse henkilö, joka on vastuussa tehtävästä

Resurssiryhmä: Valitse tehtävään liitetty resurssiryhmä

Tila: Valitse tehtävän tila, esim. työn alla tai laskutettu

Tyyppi: Valitse tehtävän tyyppi, esim. takuu, tuki tai myynti

Tuote: Valitse tehtävään liittyvä tuote, esim. auto, moottoripyörä tai vene

Vastaanotettu: Tehtävän luomisen tai vastaanottamisen ajankohta

Asiakas: Voit valita tehtävän myös asiakkaan perusteella

Valitsemalla "Jätä suljetut tehtävät pois" näet vain avoimena olevat tehtävät. Valitsemalla "Piilota alitehtävät" löydät vain päätehtävät.

Kun olet lisännyt valitut kriteerit, paina haku-painiketta. Tällöin saat listan tehtävistä hakukentän alapuolelle. Klikkaa tehtävänumeron vieressä olevaa "kallistettua nuolta" avataksesi tehtävän uudessa välilehdessä.

Tehtävien käyttö myyntiprosessissa

Yksi tapa hyödyntää tehtäviä on käyttää niitä ensimmäisenä vaiheena esim. myyntiprosessissa.

Tapahtumaketju voi mennä Tehtävä --> Tarjous --> Tilaus --> Lasku

Tämä auttaa pitämään asiat järjestyksessä kiireisessä tilanteessa. Tarjousta ei välttämättä ehdi tekemään juuri samalla hetkellä, mutta tiedot voi kirjata nopeasti ylös uudelle tehtävälle ja palata asiaan sitten paremmalla hetkellä. Myös koko tapahtumaketjun historia on tallessa järjestelmässä, jos myöhemmin halutaan tarkastella, mitä alun perin olikaan sovittu.

Tehtävän "Myynti"-välilehdeltä voi luoda uuden tarjouksen tai tilauksen: