Omat tehtävät

Muokattu Wed, 09 Aug 2023 klo 09:30 AM

Päävalikosta löytyy "Omat tehtävät", jossa näet luettelon aktiivisista tehtävistä, jotka on liitetty sinun käyttäjääsi. Voit myös luoda uusia tehtäviä tässä näkymässä painamalla oikealla olevaa plus-nappia.

Taulukko, joka näyttää oman tehtäväluettelon, sisältää suurimman osan tiedoista, jotka täytetään tehtävää luotaessa. Jos sinulla on paljon tehtäviä, joita on vaikea hallita, voit painaa suodatinkuvaketta, joka on oikeasta yläkulmasta. Voit sitten lajitella tietoja eri kenttien perusteella, esim. kaikki tehtävät, jotka kuuluvat tietylle asiakkaalle.

Kun tehtävän tila on valmis tai lopetettu, se poistuu omista tehtävistä, mutta voit silti hakea sitä tehtävien hausta tai asiakkaan tiedoista.

Katso myös Tehtävien haku ja Uuden tehtävän luominen