Användning av SMS-mall

Ändrad den Mon, 02 Oct 2023 vid 07:56 AM

Innehållet i det SMS som skickas från Quick3 beror på den malltyp som skapats i SMS-mallarna. De olika mallarna används på olika ställen i systemet för att skicka SMS.

En SMS-mall av typen "erbjudande" används t.ex. i offertsidan, en mall av typen "beställning" i en beställningssida osv.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Namnet och eventuella beskrivningar fylls i med vad du vill att de ska visas och kommer inte att vara synliga för SMS-mottagaren. När du skickar ett SMS kommer det som anges som avsändare av SMS:et i klientinställningarna att vara synligt för mottagaren. Utöver detta är det innehållet i mallen som visas i SMS:et. Observera att det finns begränsningar för antalet tecken per SMS, så håll innehållet i SMS:et så kortfattat som möjligt.