Kasser - Oppsett for kassesalg

Endret Mon, 9 Sep ved 11:28 AM

Før du begynner

Det er mulighet for å knytte én betalingsterminal til kassen, så ved flere betalingsterminaler, trenger du tilsvarende antall kasser, som du navngir for å enkelt holde oversikt. F.eks, Kasse1: Butikk, Kasse2: Delelager

Opprette ny kasse:

1. Gå til ‘kasser’ i hovedmenyen.
  2. Klikk på pluss ikonet øverst til høyre i bildet for å opprette ny kasse.
  3. Deretter kommer ett nytt bilde opp, fyll inn nødvendig info i feltene beskrevet under.

1. Fyll inn navnet du vil gi kassen(Gi den ett beskrivende navn, så du enkelt skiller dem, hvis du skal ha flere kasser).
  2. Legg inn en standard kontakt kunde(en egen kunde som brukes for salg som ikke legges på navngitt kunde).
  3. Her legges bankterminal inn, les mer om hvordan du setter opp bankterminal her.
  4. Velg om du ønsker automatisk utskrift av kvittering.
  5. Huk av denne hvis du ønsker A4 kvittering.
  6. Huk av denne hvis du ønsker at brukere må skive inn pinkode ved salg. Denne pinkoden(Hurtig-ID) legger du inn på ressursen, les mer om dette her.
  7. Huk av denne hvis du ønsker bekreftelse ved fullføring av salg.
  8. Huk av denne, hvis du ønsker at når samme varenummer legges flere ganger inn i kasseordren øker den antallet. Hvis den ikke er huket av, og du legger inn samme varenummer vil varenummeret komme flere ganger under hverandre.
  9. Her definerer du hvilke betalingsmidler som skal være tilgjengelig i denne kassen. Les mer om betalingsmidler her.
  10. Her legger du inn hvem som skal ha tilgang til denne kassen. Trykk på + tegnet for å legge til.
  11. Her legges hovedkassen deres inn. Hvis dere eksempelvis har en kasse i butikk og en på delelager, og det skal være felles kasseoppgjør for disse, settes den kassen som skal utføre kasseoppgjøret som hovedkasse.
  12. Legg inn kasseskuffen din her.
  13. Legg inn hvilken arbeidsstasjon(PC) denne kassen er knyttet til.