Myynnin raportit kirjanpitoa varten

Muokattu Fri, 10 May 2024 klo 11:54 AM

Kirjanpitoon toimitetaan seuraavat raportit:

1. Laskuluettelo JA laskupäiväkirja

2. Kassayhteenveto

3. Maksupäiväkirja

4. Avoimet laskut

5. Tilitysraportit

1. Laskupäiväkirja

• Raportit - Myynti - Laskuluettelo

Huom! Muista ilmoittaa kirjanpitoon, jos tällä raportilla on mukana käteismyynti. Suosittelemme, että käteismyynti jätetään pois raportilta, eli valitaan Sulje pois käteismyynti.

Kannattaa toimittajalle lisäksi laskupäiväkirja, jossa on listattu myynti päivittäin ja tileittäin. Myös tällä raportilla kannattaa lisätä rasti kohtaan Sulje pois käteismyynti.

• Raportit - Myynti - Laskupäiväkirja

Listaus exceliin:

• Myynti - Analytiikka - Laskut

2. Kassayhteenveto

• Raportit - Myynti- Tarjousilmoitus, tapahtumaluettelo (valitettavasti raportin nimessä on käännösvirhe)

Tai:

• Myynti - Analytiikka - Kassatapahtumat

3. Maksupäiväkirja

• Asiakas - Analytiikka - Maksut

Analytiikka-raportit voidaan viedä exceliin klikkaamalla hiiren oikealla ja valitsemalla "Viedä" ja  "Excel vienti".

4. Avoimet myyntilaskut

• Raportit -  Asiakas - Myyntireskontra, avoimet tapahtumat

Tai:

• Rahoitus - Analytiikka - Asiakaan avoimet laskut

5. Tilitysraportit

Kirjaudutaan Cash-in Online -palveluun osoitteessa https://online.cash-in.fi/ ja valitaan Palvelut - Maksuvalvonta ja perintä - Raportit

Tämän jälkeen valitaan välilehti Tilitysraportit. Kirjanpitoon toimitetaan kaikki kirjanpitokuukauden raportit.