Kalenterin tekstiviestimuistutus

Muokattu To, 25 Heinä klo 9:50 AM

Quick 3:ssa on mahdollista lähettää tekstiviestimuistutus asiakkaalle esim. huoltovarauksesta. Tämä vaatii jonkin verran määrityksiä toimiakseen automaattisesti.

Tilauksen tila ja tilaustyyppi

Päävalikosta löytyy omat valikot tilauksen tilalle ja tilaustyypille. Molemmissa näissä valikoissa huoltovarauksissa käytettäville tiloille ja tyypeille tulee rastittaa Tekstiviesti (kalenteri).

Ajastettu tehtävä

Päävalikosta asetuksien alta löytyy Ajastetut tehtävät.

Luodaksesi uuden tehtävän, paina oikealla olevaa plus-nappia. Tämä luo uuden tyhjän rivin. Tekstiviestimuistutusta varten valitaan tyypiksi Tekstiviesti-ilmoitus kalenteri. Kirjoita lisäksi tälle tehtävälle kuvaus ja valitse aikaväli, esim. päivittäin klo 17:00.

Muista myös rastittaa tehtävä aktiiviseksi!

Valitse myös, mikäli haluat sähköposti-ilmoituksia kyseiseen tehtävään liittyen.

Tekstiviestipohja

Tekstiviestimuistutuksia varten tarvitaan myös oma pohja, jossa määritetään lähetettävän viestin sisältö. Näitä pääset muokkaamaan hakemalla päävalikosta Pohjat. Katso niitä koskeva ohje tästä.

Valitse pohjan tyypiksi Kalenterimuistutus, jotta se yhdistetään kalenterivarauksiin ja automaattiseen tehtävään.

Tässä on esimerkki siitä, miltä viesti voisi näyttää:

Katso tästä ohje, miten laitteen parametritietoja voidaan käyttää tekstiviestipohjissa.

Ajanvarauksen luonti kalenteriin

Myyntitilauksella voidaan luoda kalenterivaraus, joka kohdistetaan resurssille (työntekijälle) hänen aikataulujensa mukaisesti.

Kun tilauksella klikataan lohkossa olevaa kalenterin kuvaa, päästään suoraan kalenterinäkymään. Huomioi, että aika varataan aina työlohkolle. Tilauksella voi olla useampia työlohkoja eri huoltotehtäviä varten, jotka voidaan suorittaa eri aikaan ja eri asentajien toimesta.

Valitse ensin päivämäärä.

Maalaa sitten haluttu alue kalenterista. Avautuu oma ikkuna, mutta tähän ei tarvitse täyttää tietoja, vaan ne tulevat tilaukselta. Oikeassa alakulmassa näkyy, mitä tilausta olet laittamassa kalenteriin. Voit siis painaa Tallenna.

Tiedot tulivat tilaukselta:

Tekstiviesti lähetetään ajastettuun tehtävään määritetyn aikataulun mukaisesti huoltovarausta edeltävänä päivänä. Lähetyksessä käytetään asiakaskortin yhteystiedoissa olevaa matkapuhelinnumeroa.

Jos kyse on yritysasiakkaasta, käytetään yhteyshenkilöissä olevaa tietoa: