Muuttujakoodin käyttäminen tekstiviesti- ja s-postipohjissa

Muokattu Thu, 10 Aug 2023 klo 02:33 PM

Jos haluat näyttää yksilöllisiä tietoja tekstiviesti- ja sähköpostipohjissa, kuten esim. rekisterinumero, voit käyttää ns. muuttujakoodia. Valitse haluamasi pohja ja sieltä kokonaisuuden alta "Muuttujakoodi". Kaikilla tyypeillä muuttujakoodin käyttäminen ei ole mahdollista, mutta esim. "Tilaus"-tyyppi mahdollistaa sen.

Tekstikenttään ilmestyy koodi:

Jotta haluamasi tieto on mahdollista saada pohjaan, täytyy parametrin olla määriteltynä merkki- ja mallirekisteriin. Tässä esimerkissä rekisterinumero.

Tässä esimerkissä rekisterinumeron koodi on REKNO. Muuttujakoodin "X" täytyy siis korvata koodilla "REKNO".

Järjestelmä myös muistuttaa tämän vaihtamisesta.

Viestiin tulee sitten rekisterinumero näkyviin: