Laitteiden tuonti

Muokattu Wed, 04 Oct 2023 klo 02:14 PM

Katso ensin ohje tuontityökalusta sekä datan konvertointi toisesta järjestelmästä.

Laitteet voidaan tuoda tuoteyhteyksien ja parametrien kanssa sekä ne on mahdollista sijoittaa merkki- ja mallirekisteriin.

Tarvitaan

• Asiakkaat (laitteen omistaja/käyttäjä). Voi olla joko sisäinen asiakas tai oikea henkilö
  • Laitteen tilat (yleensä uusi tai käytetty) täytyy olla perustettuna järjestelmään ennen tuontia
  • Tuotteet laitteiden myyntiä varten (esim. käytetyn ajoneuvon myynti 0%)

Huomioitavaa

• Mallit ja merkit, joita ei ole olemassa, perustetaan
  • Laitteen parametrit, joita ei ole olemassa, perustetaan (Parametrit 1-15)
  • Tietoja tuodessa merkki- ja mallipuuhun, voit käyttää neljää tasoa. Taso 1 on ylin ja 4 alin
    • Nämä voisivat olla esim.
      1. Ajoneuvon tyyppi
      2. Merkki
      3. Malli
      4. Vuosimalli