Q3 Mobile

Muokattu Tue, 04 Jul 2023 klo 07:17 AM

Quick3 on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteille.

Q3 Mobile -sovellus on tällä hetkellä kehityksessä ja sillä on jo pääsy moniin hyödyllisiin ja käytännöllisiin ominaisuuksiin.

Asenna sovellus siirtymällä Google Play Kauppaan tai Apple App Storeen suoraan mobiililaitteellasi.

Etsi "Quick3 Mobile" ja valitse asennus.

Käytä samoja kirjautumistietoja kuin Q3:ssa.

Käyttäjänimi ja salasana ovat siis samat kuin Q3:ssa selaimella kirjautuessa.

Instance = "oma instanssisi" prodsharessa, eli osa URL:lstä, jonka löydät selaimesi osoiteriviltä Quick3:ssa.

Esimerkki merkitty punaisella: https://q3.quick.no/prodshared011

'Käyttöoikeuksien hallinta' -osiossa, käyttöoikeusryhmässä, johon kuulut, on oltava valittuna 'Ulkoinen API - Kirjautuminen API:n kautta'