Laitteen tila

Muokattu Thu, 07 Dec 2023 klo 01:47 PM

Mikäli Quickissä käsittelemäsi laitteet ovat ajoneuvoja, niille laitetaan yleensä oletukseksi tilat "Uusi" ja "Käytetty". On myös mahdollista luoda muita tiloja, mutta useimmille yrityksille riittävät nämä. Nämä tilat sisältävät tärkeitä asetuksia automatiikan kannalta, kuten projektinumero ja käytetyn ajoneuvon käsittely.

Pääset tähän valikkoon menemällä "Merkit ja mallit"-valikossa "Päätuotteet"-välilehdelle. Valitse vain ensin, mille tasolle merkki- ja mallipuussa annat nämä asetukset. Jos nämä säännöt koskevat kaikkia "Ajoneuvo"-tason alla olevia ajoneuvoja, voidaan tilat asettaa sille tasolle.

Myytäviä laitteita varten tulee myös määrittää tuotteet, joita käytetään myynnissä. Jos kyseessä on tuote, jota käytetään ostossa, rastita oikealta "Vaihtolaite".

Jos tila on uusi, täytyy rastittaa "Automaattinen projekti luotaessa", eli sille luodaan automaattisesti oma projektinumero. Käytetylle rastitetaan "Käytetty".

Muista tallentaa!

Katso myös Merkit ja mallit