Laitteen luonti

Muokattu Wed, 11 Oct 2023 klo 01:30 PM

Voit luoda uuden laitteen joko manuaalisesti, tai hakemalla tiedot Trafilta (jos kyseessä on rekisteröity ajoneuvo).

• Luo uusi laite laitteiden haun kautta. Kun näet listan laitteista, paina oikealla olevaa plus-nappia.
  • Hae ajoneuvon tiedot Trafilta. Tämä sijoittaa laitteen automaattisesti oikeaan kohtaan merkki- ja mallipuussa, antaa ajoneuvolle oikean tyypin yms.

Laitteen luominen manuaalisesti

Plus-nappia painamalla aukeaa seuraava näkymä:

• Anna laitteelle projektinumero painamalla kentän vieressä olevaa plus-nappia
  • Anna laitteelle kuvaus, esim. Toyota Corolla 2013
  • Laite tarvitsee omistajan. Voit käyttää tässä sisäisiä asiakkaita, jotka voivat olla esim. "Ajoneuvot varastossa" tai "Tilatut ajoneuvot", jos laitetta ei vielä rekisteröidä kenenkään oikean henkilön omistukseen.
  • Valitse laitteen malli, jotta se voidaan sijoittaa merkki- ja mallipuuhun. Tämä myös määrittää, mitä parametreja laitteelle voi antaa. Itse parametrien arvot, kuten rekisterinumero tai vuosimalli, on täytettävä. Kentät tulevat näkyviin, kun malli on valittu.
  • Jos yritykselläsi on useampia sijainteja tai varastoja, voit antaa laitteelle sijainnin. On mahdollista käyttää sijainnin määrittämiseen myös sisäisiä asiakkaita, esim. "Ajoneuvot varastossa Helsinki" ja "Ajoneuvot varastossa Seinäjoki".

Laitteen luominen Trafi-haun avulla

Quick 3 on integroitu Trafin ajoneuvorekisterin kanssa, josta saat kaikki tarvittavat tiedot rekisteröidyistä ajoneuvoista. Kaikkien ajoneuvoja myyvien ja huoltavien yrityksien on suositeltavaa käyttää tätä toimintoa, sillä se nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Mikäli tämä ominaisuus ei ole yritykselläsi käytössä ja haluaisit sen, ole yhteydessä asiantuntijoihimme.

Saat Trafi-haun auki laitteiden haun kautta:

Anna rekisterinumero, ajoneuvon tyyppi ja valitse, kuinka paljon tietoa haetaan:

Suppea = vain ajoneuvon tekniset tiedot

Perus = tekniset tiedot + omistajan tiedot

Laaja = kaikki tiedot mitä Trafilla on, pois lukien sosiaaliturvatunnus

HUOM! GDPR:n mukaisesti saat hakea vain sitä tietoa, jota ihan välttämättä tarvitset.

Katso tarkempi ohje Trafi-hausta.