Laitteiden haku

Muokattu Mon, 02 Oct 2023 klo 11:38 AM

Pääset hakemaan kaikkia järjestelmässä olevia laitteita valitsemalla päävalikosta "Laite". Jos haluat nähdä kaikki laitteet ilman rajauksia, voit painaa suurennuslasia syöttämättä hakuehtoja. Tämän listan lataaminen voi kestää jonkin aikaa, jos käytössä on paljon laitteita.

Yleensä kuitenkin hakua rajoitetaan, jotta etsittävä laite löytyy nopeammin. Voit rastittaa esimerkiksi, että näet vain varastossa olevat laitteet, tai voit hakea vaikkapa moottoripyörän merkillä tai omistajan nimellä.

"Varasto"-sarakkeessa on rasti, jos laitteen omistajaksi on merkki- ja mallirekisterissä merkattu sisäinen asiakas. Tässä haussa näkyvät parametrit ovat niitä kenttiä, jotka on merkki- ja mallirekisterissä rastitettu "sisällytä hakuun". Jos kentässä ei ole tätä rastitettuna, kyseisen kentän perusteella ei voi hakea laitetta.

Mikäli laite on jollakin tilauksella, näet sen "Tilaus"-sarakkeesta. Voit avata kyseisen tilauksen painamalla nuolen kuvaa. Samanlainen kuvake on myös esim. omistajan kohdalla, eli voit avata siitä suoraan omistajan tiedot.