Maksuehdot

Muokattu Thu, 25 Apr 2024 klo 11:44 AM

Maksuehdoille löydät myös oman valikon:

Klikkaamalla suurennuslasia, saat kaikki olemassa olevat maksuehdot näkyviin, tai voit hakea haluamaasi maksuehtoa.

"Päivää"-sarakkeeseen syötetään, kuinka monta päivää tällä maksuehdolla on maksuaikaa. Jos maksuehto on käytössä nettikaupassa, rastita "Internet".

Plus-napista painamalla saat lisättyä rivin.

Lisää riville maksuehdon koodi, nimi, maksuaika ja mahdolliset muut asetukset.

Muista tallentaa!

Voit poistaa rivin valitsemalla sen, ja klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa.

Tässä näkyvä Autogiro on toistuvia maksuja varten, esim. jos asiakkaalta halutaan veloittaa vaikkapa kuukausimaksua.