Artikeljustering - Hur man skapar kampanjpriser

Ändrad den Mon, 02 Oct 2023 vid 07:54 AM

Om du vill skapa kampanjpriser för ett urval av artiklar kan detta också göras med artikeljusteringar.

Om artiklarna endast finns i den grundläggande prislistan kommer dessa kampanjpriser automatiskt att läggas till, med nya beräknade priser som ska tillämpas på kampanjen.

Du kan också ställa in tidshantering för kampanjpriserna. I det här fallet är det viktigt att du skapar en separat prislista utöver artiklarna i den grundläggande prislistan för de artiklar som ska tidsstyras. Annars kommer priserna att försvinna när kampanjperioden är slut. När tidsintervallet har gått ut kommer prisrutinerna att återgå till det ursprungliga priset eftersom de fortfarande finns kvar i den grundläggande prislistan.

Om artiklarna redan finns i den angivna prislistan kommer priserna att uppdateras.

Exempel:

Vill lägga till artiklar till prislistan Caps, med 30 % rabatt för ett urval av artiklar under en viss tidsperiod.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Kommer att se ut så här på artikeln och i prislistan:

(Klicka på bilden för att göra den större)

Det är samma förfarande oavsett hur du vill att kampanjpriserna ska sättas.

Tillbaka till huvudartikeln Artikeljustering