Q3sign - Signeringslösning för dokument

Ändrad den Mon, 02 Oct 2023 vid 09:49 AM

Q3sign är en lösning för elektronisk signering av kundrelaterade dokument, som kan användas för offerter, beställningar och kontrakt. Kunden undertecknar snabbt, enkelt och säkert med en engångskod som skickas till deras mobiltelefon.  Det finns också inbyggda verktyg för att spåra dokument för signering.  Lösningen är klar att använda för alla som har en Quick3-webbshop.

Uppsättning

Videon tar även upp den nödvändiga installationen.

• En grundläggande Quick3-webbplats
  • Utgående e-post måste konfigureras
    - En personlig avsändare (för varje användare) rekommenderas.
    Alternativt gemensam avsändare
  • En e-postmall för signering
  • En e-postmall för bekräftelse av undertecknande
  • En artikel för webbplatsen med information till kunderna.
  • Användarnamn och lösenord för SMS måste anges under Kundinställningar\Mallar\SMS.

Visar ett exempel på hur dessa kan ställas in:

E-postmall för signering

Viktigt med länk till signering.  Använd funktionsknappen "URL för signering".

E-postmall för signeringsbekräftelse

Artikel för webbsidan med information till kunderna

Viktigt att innehållstypen är inställd på Signering och att den är aktiv.