Kasse - X/Z-Rapport

Endret Tue, 27 Feb 2024 ved 03:19 PM

Z-rapport

En Z-rapport er en sammenstilling av dagens registreringer i kassesystemet. Dette er den samme rapporten som skrives ut automatisk når kasseoppgjøret kjøres. Rapporten nummereres fortløpende med et unikt kasseoppgjørsnr.

Hvis et kasseoppgjør blir avbrutt logges avbrutte oppgjørsnr. Kasseoppgjøret viser alltid tilbake til Sist bekreftet oppgjørsnr, slik at det er enkelt å holde oversikt over hva som skjer.
Kopi av et tidligere kjørt kasseoppgjør kan også kjøres ut fra Rapporter - Salg – Kasseoppgjør og Kassetransaksjoner ved å vise til oppgjørsnr.

Hvis du åpner bunten for et tidligere bokført kasseoppgjør kan du skrive ut kopi av Z-rapporten fra menyen inne i bunten.

X-rapport

En X-rapport er en sammenstilling av registreringer i kassesystemet siden forrige Z-rapport.
Nye registrerte transaksjoner i kassen logges fortløpende i en bunt som er tilgjengelig fra menyen Dagbok.  Åpne bunten, klikk på menyen og velg utskrift av X/Z-rapport.

Det kreves at man har Regnskapstilgang for å få ut kopi av X/Z rapport.