Et nyttig verktøy for raskere oppretting av bestemte typer ordre kan være å lage seg en ordremal. Quick3 har støtte for å ha lagret flere ulike typer ordremaler samtidig. 


Slik oppretter du en ordremal:

En ordremal opprettes på samme måte som du oppretter en ny ordre, men istedenfor å lagre den på ordinær måte lagrer du som mal.


Gå til "Ordresøk" og klikk på + for å opprette en ny ordre.


Deretter setter du opp ordren med de innstillingene som du ønsker at malen skal ha. Alle ordre som opprettes fra denne malen vil dermed i fremtiden få de samme innstillingene. 


Et eksempel kan være at du ønsker å opprette en ordremal for serviceordre på verkstedet fordi disse ordrene ofte er like, og skal inneholde mange av de samme varene for hver gang. 


Legg til varer, blokker og innstillinger som skal være faste for denne typen ordre. Du vil alltid kunne endre/justere i etterkant når nye ordre er opprettet, men alle ordre som opprettes fra malen får det samme utgangspunkt.Når du er ferdig med å redigere klikker du på hamburgermenyen øverst i høyre hjørne og velger "Lagre som mal".Gi ordremalen et navn som er lett å forstå for alle ansatte.Hvordan opprette ordre fra ordremal:

For å opprette en ordre fra en mal går du til hamburgermenyen øverst i høyre hjørne og velger "Ny fra mal" og deretter velger du den malen du ønsker å benytte. Hvordan redigere en lagret ordremal:

Du kan alltid gå tilbake og endre en eksisterende ordremal ved å klikke på "Rediger mal" i menyen.


Husk å lagre når ønskede endringer er gjort.Nyttige lenker: