Endret Tue, 24 Sep 2019 ved 11:06 AM

Registrering av en kasseordre kan gjøres på to måter:

1. Opprette en ordre og legge inn varelinjer manuelt for deretter å gå til kassebildet.

2. Gå direkte til kassebildet ved å velge kasse ordre i hovedmenyen. Dette punktet behandles nærmere under kasse ordre

En kontant ordre  kan opprettes enten på den forhåndsdefinerte Kontantkunden eller direkte på kundenummeret til den kunden det gjelder hvis ønskelig.
Legg inn varelinjer på ordren å gå deretter til til kassebildet  for  å registrere betalingen ved å klikke på handlekurv ikonet oppe til høyre på ordren.

Er det flere kasser definert  på brukeren du er logget inn som må du velge hvilken kasse betalingen skal registreres på.

Du kommer da til kassebildet hvor du kan velge betalingsmiddel og fullføre salget.
I kassebildet så finnes forskjellig funksjonalitet som f.eks å endre pris på en vare, legge til flere varer, legge inn rabatt, bytte kunde, parkere ordre.
Nærmere beskrivelse av kassebildet finnes her: Registreringsbildet for kassesalg

For  å registrere betaling så benyttes de blå knappene merket med de ulike betalingsmidlene nederst til høyre i bildet.

1. Velg korrekt betalingmiddel. I det du klikker på blå knapp for korrekt betalingsmiddel legger totalbeløpet seg inn i ‘skriveruten’ i høyre del av bildet.

2. Klikk en gang til på korrekt betalingsmiddel og du får opp spørsmål om ordren skal fullføres.
    Oversikt over registrerte innbetalinger finnes under ‘Vis betalinger’