Tagger

Endret Tue, 10 Sep ved 2:48 PM

Før du begynner

Tagger kan benyttes i de fleste visninger i Quick3; kunder, ressurser, varer, individer, oppgaver, ordre, tilbud, fakturaer.

Deres eget taggsystem bygger dere i menyvalget "Tagger" etter deres behov. Se nederst i artikkelen for eksempler.

Opprette tagg

1. Trykk på + knappen for å opprette en ny tag, og gi den ett navn.
  2. Velg farge.
  3. Legg til ett ikon for å gjøre det enda mer gjenkjennbart(les mer i avsnittet "Legge til ikon").

Legge til ikon

1. Gå til https://fontawesome.com/search og søk etter f.eks "Car", klikk deretter på ikonet du ønsker å benytte.
  2. Kopier koden markert inne i firkanten på bildet, og lim inn i ikonfeltet i Quick3.

Varianter

Du kan legge til varianter av en tagg for å gjøre det enda mer søkbart.

Her ønsker vi at taggen skal hete "Kjøretøy ankommet" men vi ønsker å finne den ved å kun søke på "kommet".

Vi legger da inn en variant som heter "kommet", du vil nå i ordre eller ordresøket kunne skrive "kommet" i søkefeltet og finne og velge "Kjøretøy ankommet" taggen.

Bruk av tagger

Legge til tagger i ordre

Tagger legges inn i toppen av visningen ved å klikke på + ikonet, kan du søke på tagger du har lagret.

Dette settes opp helt individuelt etter deres behov. Vi har her en verkstedordre som har ordrestatus "Venter deler", i tillegg legger vi til info med tagger om at "kjøretøyet har kommet", "det er en forsikringssak" og noen av "delene er sendt til lakkering". Dette setter du opp helt etter deres behov.

Søkbarhet

Etter taggen(e) er lagt til i ordren, kan dette deretter benyttes til å søke i ordresøket, i dette tilfellet har vi kun én ordre hvor kjøretøyet har ankommet og samtidig er en forsikringssak.

Eksempler på bruk

Her er det kun fantasien som setter grenser, men for å gi noen eksempler.

Tagge ordre:

• Kjøretøy ankommet / Ikke ankommet.
  • Forsikringssaker.
  • Eksterne jobber som f.eks deler sendt til lakkering.
  • Sesonglagring.
  • Ubekreftet leveringstid på varer fra leverandør.
  • Venter svar fra kunde.

Tagge varer:

• Ofte brukte varenummer uavhengig av leverandør.
  • Hvis du f.eks selger crossbriller, og de ligger i varegruppe "Utstyr", kan du tagge dem ytterligere med, "briller", produsent/modell navn etc.