Rutine fra fakturering til utsending av faktura

Endret Tue, 24 Sep 2019 ved 10:56 AM

Faktureringskø

• Ordre som opprettes havner automatisk under Faktureringskø.
  • Hvis dere bruker plukkliste er det de som vises her.
  • Rutinen brukes for å velge flere poster som skal faktureres samtidig.
  • Marker poster og velg Fakturer valgte.
  • For kunder med Samlefaktura opprettes en Åpen samlefaktura, eller så legges nye varer til på allerede eksisterende samlefakturaer.  Gitt at like referanser stemmer.

Faktura søk

• Alle fakturaer vises under Fakturasøk.
  • Har rutine for å ferdigstille flere samlefakturaer:
    • Velg å kun se Åpne samlefakturaer, under Avansert søk.
    • Marker aktuelle samlefakturaer og velg Ferdigstill samlefaktura.
  • Kan velge utskrift av fakturaer, eller velge å nullstille utskrift.  For utskrift av flere fakturaer med ulike leveringsmåter anbefaler vi å bruke rutinen Fakturalevering.

Fakturalevering

• Alle fakturaer som opprettes og er ferdigstilt (ikke åpen samlefaktura) vises under Fakturalevering.
  • Marker poster, evt marker alle, og velg Lever valgte fra menyen.
  • Fakturaer sendes ut/skrives ut ihht valg for Fakturalevering som er gjort under fanen Styring på kundekortet.
  • Mulig å velge Leveringstype for å ta utsendingen bulkvis.
  • Poster blir borte fra listen etter hvert som de leveres.
  • For hver enkelt faktura kan du under fanen Kommunikasjon se hvor