Lukitustoiminto / F4 muokkaus

Muokattu Mon, 03 Jul 2023 klo 09:49 AM

Muokataksesi tilausta, tarjousta tai tehtävää, paina F4-näppäintä tai muokkausnappia hiirellä.

Muut käyttäjät, jotka ovat samalla tilauksella, saavat ilmoituksen, jos kyseistä tilausta muokataan sekä kuka sitä muokkaa.

Toiset käyttäjät eivät siten voi aloittaa tilauksen muokkaamista, ennen kuin ensimmäinen käyttäjä on valmis. Muokkaus päättyy painamalla F4-näppäintä tai painamalla muokkauskuvaketta. Muut käyttäjät, jotka ovat tilauksessa, saavat ilmoituksen siitä, että olet valmis muokkaamisen kanssa. Klikkaamalla ilmoitusta he voivat ladata tilauksen uudelleen sinun tekemiesi muutosten kanssa ennen kuin tekevät omat lisäyksensä ja muutoksensa.

Tämä voi tuntua aluksi epätavalliselta, mutta muutaman päivän jälkeen tämä toimintatapa tulee refleksinomaisesti.

Voi myös käydä niin, että käyttäjä jättää työasemallaan vahingossa tilauksen lukittuun tilaan, ilman että hän on sitä muokkaamassa. Tässä tapauksessa voit käydä avaamassa tilauksen Lukitut tilaukset -valikossa. Ole varovainen tämän toiminnon kanssa.

Myös tämän toiminnon voi lisätä omaan valikkoon vasemmalle, jotta siihen on nopea pääsy.