Kassa - Integroitu kassalaatikko

Muokattu Fri, 21 Jul 2023 klo 01:08 PM

Kassalaatikko voidaan kytkeä yhteen Star-kuitintulostimen kanssa RJ-liitännän avulla, tai jos kuitit tulostetaan lasertulostimella, sinun on käytettävä Quick3-yhteensopivaa USB-kassalaatikkoa.

Kassalaatikko avautuu automaattisesti käteismaksun vahvistamisen yhteydessä, eikä uuden myynnin rekisteröintiä ole mahdollista suorittaa, jos laatikko on avoinna. Kaikki kassalaatikon avaamiset ja sulkemiset, jotka tehdään Quick3:n kautta, kirjataan lokitiedostoon.

Jokaisella kassalla valitaan oikea tulostin ja kassalaatikko sen perusteella, mitä on käytettävissä sillä tietokoneella, jossa Quick 3:a käytetään. Valitaan myös, pitäisikö kassalaatikko avautua automaattisesti käteismyynnin yhteydessä. Tämä asetus tehdään Quick Systems AS -konsultin toimesta asennuksen yhteydessä.

Jos tarvitset apua tai tukea, ota yhteyttä käyttäjätukeen. He auttavat mielellään kaikissa tarpeissanne.

Kassalaatikon avaamiselle on oma nappi kassanäkymässä.