Loppuunmyynnin aktivointi tuotteen säätämisen avulla

Muokattu Fri, 03 May 2024 klo 02:31 PM

Verkkokaupassa voi olla tuotteita, joiden halutaan poistuvan verkosta, kun tuote on myyty loppuun. Voit hallita tätä tuotekortin asetuksissa. Jos olet esimerkiksi ottanut verkkokauppamoduulin käyttöön ja sinulla on jo suuri varasto Quick3:ssa, loppuunmyynnin aktivointia suurelle tuotemäärälle ei kannata tehdä yksi kerrallaan.  Käyttämällä Tuotteen säätämistä voit käsitellä suurempaa määrää tuotteita kerralla.

Tuotekortin Asetukset-välilehdellä Verkkokauppa-otsikon alla on kohta Loppuunmyynti. Kun tämä on rastitettuna, tuote poistuu verkkokaupasta, kun sen saldo menee nollaan.

Tuotteiden säätämisessä voit valita useita kriteereitä, joiden perusteella haetaan haluamasi tuotteet. Näitä voi olla esimerkiksi toimittaja, tuoteryhmä, tuotenumero tai varastopaikka. Hakukriteerien lisäksi sinun on myös valittava, mitä muokkauksia haluat valituille tuotteille tehdä. Kriteerien oikealta puolelta löytyvät säädöt, ja tässä valitaan Loppuunmyynti.

Kun kriteerit ja säädöt on valittu, klikkaa Hae valinta. Valinta-välilehdellä näkyvät sitten tuotteet, jotka vastaavat täytettyjä kriteerejä. Klikkaamalla Esikatselua näet useimmissa tapauksissa, miltä säätö näyttää (Loppuunmyynti ei näy tässä näkymässä). Paina lopuksi Aloita. Tämän jälkeen muokkaus on valmis ja tuotteiden tiedot päivitetty, tässä tapauksessa Loppuunmyynti-rasti on päällä valituilla tuotteilla.

Katso myös