Tuoteryhmien aktivointi nettikauppaan

Muokattu Thu, 27 Jul 2023 klo 02:15 PM

Jotta saat tuoteryhmän näkymään nettikaupassa, on sinun rastitettava tuoteryhmälle vaihtoehto "Näytä verkossa".

Tämän valitsemalla kaikki kyseiseen tuoteryhmään kuuluvat web-aktiiviset tuotteet näkyvät nettikaupassa.

Tämä on sama ruksi, jonka löydät "Tuoteryhmän hierarkiasta".

Tässä kuvassa siis vain ryhmä "Spare parts" on näkyvissä nettikaupassa. Valikkoa voi muokata "drag & drop" periaattella. Voit siis vetää tuoteryhmän haluamaasi paikkaan.

Usein luodaan omia tuoteryhmiä, jotka ovat vain nettikauppaa varten. Siten on helpompi pysyä kartalla siitä, mitä on lisätty ja mitä ei. Jokainen tuote voi olla useammassa kuin yhdessä tuoteryhmässä. Tuote voi siis olla samanaikaisesti "vanhassa" tuoteryhmässä, mutta myös "uudessa" tuoteryhmässä nettikauppaa varten. Tuoteryhmä, joka on asetettu tuotteen ensisijaiseksi tuoteryhmäksi, on se, joka hallitsee tilitietojen asetusta ja kirjanpitoa.