Tuoteryhmien rikastaminen kuvilla ja tekstillä

Muokattu Ma, 22 Heinä klo 1:33 PM

Quick 3:ssa voit lisätä verkkokaupan tuoteryhmille kuvia ja tekstiä haluamallasi tavalla.

Tekstin lisäys

Tekstiä voidaan lisätä verkossa näkyvälle tuoteryhmälle menemällä tuoteryhmän Tekstit-välilehdelle.  Painamalla plussa saat lisättyä uuden tekstin. Valitse sen tyyppi ja kieli. Tässä yhteydessä käytetään yleensä Verkkokuvausta ja Lyhyttä kuvausta.

Lyhyt kuvaus

Lyhyt kuvaus näkyy tuoteryhmien yleiskatsauksessa sekä tuoteryhmän sisällä. Alla olevassa esimerkissä näemme, että tuoteryhmän nimen lisäksi tuoteryhmissä on sekä kuva että informatiivinen teksti. Lyhyen kuvauksen alle voit kirjoittaa lyhyen lauseen, joka on informatiivinen kyseiselle tuoteryhmälle.

Kuvaus näkyy myös, kun avaat itse tuoteryhmän.

Verkkokuvaus

Verkkokuvaus taas näkyy lyhyen kuvauksen alapuolella, kun tuoteryhmä avataan. Voit kirjoittaa siihen tarkempia tietoja tuoteryhmästä.

Kuvien lisäys

Jos haluat lisätä kuvan, siirry tuoteryhmän Tiedostonhallinta-välilehdelle. Tuoteryhmällä voidaan näyttää vain yksi kuva, toisin kuin tuotteilla, joihin voit lisätä useita kuvia. Muista laittaa Internet-rasti päälle.

Lue myös

Tuotteiden rikastaminen tekstillä ja kuvilla

Tuoteryhmien aktivointi nettikauppaan