Tuotteiden aktivointi nettikauppaan

Muokattu Thu, 27 Jul 2023 klo 02:13 PM

Jotta tuote on mahdollista ostaa nettikaupan kautta, tuotekortin "Asetukset"-välilehdeltä täytyy olla rastitettuna "Näytä verkossa". Voit myös valita, että tuote näkyy vain silloin netissä, kun sitä on varastossa.

Aktivoimalla tämän asetuksen tuote tulee automaattisesti haettavaksi Quick3-verkkokaupassa. (Tuotteen näkyminen verkkokaupassa saattaa kestää muutaman minuutin.)

Huom! Tuote ei tule automaattisesti verkkokaupaan aktiiviseksi vain siksi, että se kuuluu nettikaupassa näkyvään tuoteryhmään. Kaikkia tuoteryhmään kuuluvia tuotteita ei välttämättä aina haluta laittaa näkyville nettikauppaan.

Katso myös ohje miten aktivoit useamman tuotteen kerralla nettikauppaan sekä Tuoteryhmien aktivointi verkkokauppaan.