Tilausmallit / -pohjat

Muokattu Fri, 05 Jan 2024 klo 09:00 AM

Tilauspohjia luomalla on mahdollista nopeuttaa tietyntyyppisen tilausten käsittelyä. Näin sinun ei tarvitse lisätä tietyille tilauksille samoja lohkoja / osia joka kerta erikseen. Voit luoda useampia erilaisia pohjia, niiden määrää ei ole rajattu.

Tilausmallin luominen

Tilausmalli luodaan samalla tavalla kuin tavallinenkin tilaus, mutta sen sijaan että tallennat sitä tavalliseen tapaan, valitse "Tallenna pohjaksi".

Mene tilausten hakuun ja luo uusi tilaus painamalla plus-nappia.

Määritä tilauksen asetukset haluamallasi tavalla. Kaikki tästä mallista luodut tilaukset saavat samat asetukset tulevaisuudessa.

Esimerkiksi voit luoda tilausmallin huoltotilauksia varten, koska nämä tilaukset ovat usein samankaltaisia ja sisältävät samoja tuotteita joka kerta.

Lisää tuotteita, lohkoja ja asetuksia, jotka haluat olevan kiinteitä tälle tilaustyypille. Voit aina muokata tai poistaa niitä myöhemmin tilauksia luodessa, mutta kaikki mallista luodut tilaukset saavat pohjalle asetetut oletustiedot.

Kun olet lisännyt pohjaan haluamasi tuotteet, valitse oikealta ylhäältä "Tallenna pohjaksi"

Anna pohjalle nimi:

Tilauksen luominen mallista

Kun haluat käyttää luomaasi pohjaa uuteen tilaukseen, mene tilauksen hakuun ja valitse oikeasta yläkulmasta "Uusi pohjasta"

Tilausmallin muokkaaminen

Pääset samasta valikosta myös muokkaamaan olemassa olevia pohjia, valitsemalla "Muokkaa pohjaa"

Muista tallentaa kun olet tehnyt muutokset!