"Minun sivuni" nettikaupassa

Muokattu Fri, 03 May 2024 klo 01:53 PM

Kaikki asiakkaat voivat luoda oman profiilin nettikauppaan, jos vain rekisteröinti on sallittua nettikaupan asetuksissa. Quick3-verkkokaupoissa sekä yksityisasiakkailla että yritysasiakkailla on mahdollisuus luoda oma profiili, joten sekä B2B- että B2C-liiketoiminta on mahdollista. Asiakkaat voivat rekisteröityä verkkokaupan oikeassa yläkulmassa olevan Kirjaudu sisään -napin kautta.

Kun käyttäjä on luotu, asiakkaalla on pääsy useisiin eri toimintoihin, joita hallitaan "Minun sivulla".

"Minun sivuni" näyttää yleiskatsauksen kaikista toiminnoista, joihin käyttäjällä on pääsy:

• Minun sivuni - näyttää yleiskatsauksen eri sivuista, joihin asiakkaalla on pääsy
  • Profiili/Tilin tiedot - hallinnoi henkilökohtaisia tietoja, yhteystietoja, salasanojen muuttamista ja muita asetuksia
  • Suostumukset - ylläpitää sopimuksia ja suostumuksia, mm. GDPR
  • Tilaushistoria - tarkastele tilausten ja laskujen historiaa ja tilaa sekä seuraa lähetyksiä
  • Ajoneuvot - yleiskatsaus omiin ajoneuvoihin, huoltohistoriaan jne.

Asetukset Quick 3:ssa

Verkkokaupan asetuksista voidaan määrittää, mitä asiakkaat voivat omilla sivuillaan tehdä

Tämän lisäksi asetuksia voidaan hallita myös asiakaskohtaisesti asiakaskortin Yhteyshenkilöt-välilehdeltä