"Min Side" i nettbutikken

Endret Tue, 30 May 2023 ved 01:52 PM

Alle kunder kan opprette egen profil i nettbutikken dersom man tillater registrering i webshop-innstillingene. I Quick3 nettbutikker har både privatkunder og bedriftskunder mulighet til å opprette egen profil, så det er mulig å bedrive både B2B og B2C virksomhet. Kundene kan registrere seg via "logg inn" øverst til høyre i nettbutikken.

Når brukeren er opprettet har kunden fått tilgang til flere ulike funksjoner som administreres i "min side".

"Min side" viser en oversikt over alle funksjonene brukeren har tilgang til som er:

• Min side - viser oversikt over de forskjellige sidene kunden har tilgang til.
  • Profil/kontaktinformasjon - administrerer personalia, kontaktinfo, endre passord og andre innstillinger.
  • Mine Samtykker - vedlikeholder avtaler og samtykker mtp. GDPR.
  • Ordrehistorikk - inneholder historikk, status og pakkesporing til ordre og fakturaer.
  • Mine Kjøretøy - oversikt over egne kjøretøy, servicehistorikk etc.
  • Logg ut - Gir deg mulighet til å logge ut av "min side".

Innstillinger i Quick3

I webshop-innstilligene kan man gjøre noen valg som går på hva kundene kan gjøre/se mtp. innlogging, kunderegistrering og "min side".

• Vis "mine kjøretøy" på min side: Bestemmer om kundene skal få opp individene som er knyttet til kunden og ha mulighet til å se servicehistorikk inne på deres profilside i nettbutikken.
  • Tillat nye kunder å registrere seg i webshop: Om kunder skal få registrere seg som kunde eller ikke
  • Tillat registrering av kunder uten adresse: Om det er påkrevd ved kunderegistrering å oppgi adresse eller ikke.