Dokumenter på vare i webshop

Endret Fri, 16 Jun 2023 ved 03:39 PM

I Quick3 kan man legge til ulike dokumenter på et varekort i nettbutikken. I noen sammenhenger kan det for eksempel være nyttig å vise til et datablad eller en bruksanvisning på et produkt. I denne artikkelen viser vi hvordan du kan legge til et dokument til nedlastning i nettbutikken.

Hvordan legge til et dokument på en vare:

Inne på en vare kan du legge til ulike filer/dokumenter ved å gå til fanen som heter "Filutforsker". Her legger du for eksempel til bilder som du ønsker skal vises for produktet, og du kan legge til PDF-dokumenter som er nyttige for brukeren.

I dette eksempelet viser vi hvordan du kan legge til et datablad og en monteringsanvisning (begge i PDF-format) slik at de blir synlige på web.

• Gå til varen der du ønsker å legge til filen(e)
  • Åpne fanen som heter "Filutforsker"
  • I hamburgermenyen velger du "Last opp" og laster opp det dokumentet du vil vise
  • Huk av for at dokumentet skal være "Web-aktivt"

Klikk deretter på Lagre øverst i høyre hjørne.

Klikk på globusen for å gå direkte til produktet i nettbutikken.

Filen(e) du la til vises nå nederst på varekortet i nettbutikken og kan lastes ned.