Vedlegg i artikkel eller e-post

Endret Tue, 19 Sep 2023 ved 11:13 AM

Det er pr. i dag ikke mulig å få med vedlegg i en artikkel eller en e-post mal ved å legge til dokumenter i filutforskeren.
Det er likevel en mulighet til å få med dokumenter som kunden kan åpne og laste ned, men da må følgende steg gjennomføres:

Last opp dokument i filbanken

Gå til hovedmenyen og finn filbank under kategorien annet

Klikk på ikonet for "last opp" og finn dokumentet du ønsker å laste opp. Eventuelt kan man også dra filen inn i feltet under filinfo.

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

Videre makerer man dokumentet, klikker på hamburgermenyen og velger "kopier til webshop".

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

Da vil man få opp en lenke for dokumentet man kan kopiere.

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

Legge inn lenken i en artikkel eller i en e-post mal

Opprett ny artikkel eller e-postmal, eller eventuelt åpne den eksisterende artiklen/malen dere skal legge til vedlegg. Her kan dere markere ønsket tekst som skal presentere lenken, for deretter å klikke på lenke-symbolet i tekst-editoren.

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

I feltet "URL" limer dere inn lenken dere kopierte i forrige steg. Klikk OK.

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

Her er eksempel på hvordan artikkel ser ut med lenke til angrerettskjema:

(Klikk på bildet for å gjøre det større)