Dokumenter i artikkel på web

Endret Thu, 16 Mai ved 1:52 PM

Hvis man ønsker å legge inn dokumenter (pdf) på web, er det mulig å gjøre.

Man kan for eksempel lage artikler med kataloger eller brukermanualer.

Fremgangsmåte

1. Åpne filbanken i Quick3

2. Last opp PDF'en

3. Markér dokumentet og gå til hambugermenyen. Her velger du "kopier til webshop".

4. Kopier lenken

5. Lag ny artikkel fra artikkelsøk

6. Legg inn bilde av katalogen i artikkelteksten. Dette gjøres ved å laste opp bildet i filutforsker på artikkelen, og markerer bildet som web-aktivt. Deretter går man tilbake til hovedteksten og klikker på bilde-ikonet i teksteditoren. Her velger man bildet man lastet opp. Her kan man også velge høyde og bredde på bildet. Klikk OK.

7. Klikk på bildet, og trykk på lenkeknappen i teksteditoren

8. Lim inn lenken som ble kopiert fra filbanken. Klikk OK.

9. Lagre artikkelen.

Slik ser artikkelen ut på web:

Hvis man klikker på bildet i artikkelen, vil man åpne PDF dokumentet som er lagt inn som lenke på bildet.