Tilauksen laskun jakaminen lohkojen avulla

Muokattu Tue, 01 Aug 2023 klo 12:16 PM

Voit jakaa tilauksen laskun useampien maksajien kesken. Tämä tapahtuu rekisteröimällä asiakas lohkon maksajaksi. Avaa lohko klikkaamalla sen nimeä. Avautuu ikkuna, jossa pääset vaihtamaan lohkon tietoja, tässä tapauksessa maksajaa.

Kun laskutat tilauksen, siitä luodaan niin monta erillistä laskua kuin on maksajia. Jokainen heistä saa oman laskunsa.

Mikäli lasku halutaan laittaa kokonaisuudessaan yhdelle asiakkaalle, laitetaan asiakkaan tiedot ihan normaalisti tilauksen tietoihin.