Kassamaksujen pyöristys

Muokattu Fri, 24 Nov 2023 klo 11:40 AM

Kassamaksujen pyöristysasetukset löytyvät omien asetusten myynti-välilehdeltä. Pyöristys-kenttään asetetaan arvo, johon halutaan pyörsistää, esim 1 kun halutaan pyöristää maksettava summa kokonaisiin euroihin  tai 0,05 jos halutaan pyöristää 0,05 euroon.

Pyöristystyypillä Vakio, sovelletaan vakiopyöristyssääntöjä.

Pyöristystyypillä Ei mitään, pyöristystä ei tapahdu.

Jotta pyöristys kirjattaisiin laskutuksen yhteydessä, on pyöristysten kirjanpidon tili asetettava omien asetusten kirjanpito-välilehdellä.  Pyöristys kirjataan ilman arvonlisäveroa, joten tilin asetuksissa tulee olla valinta 0 no vat.