Resurssi - Sähköpostitilin lisäys

Muokattu Fri, 21 Jul 2023 klo 09:47 AM

Jotta voit käyttää yksittäisen resurssin sähköpostiosoitetta lähettäjänä, sinun on ensin määritettävä yrityskohtaiset sähköpostiasetukset "Omista asetuksista". Katso ohje tästä.

Sen jälkeen voit määrittää resurssikohtaiset sähköpostiasetukset.

Mene päävalikosta resurssien hakuun ja avaa haluamasi resurssi. Mene sen jälkeen "Sähköpostitilit"-välilehdelle ja valitse oikealla olevasta valikosta "Lisää"

Avautuu ikkuna, johon syötetään kyseisen sähköpostitilin tiedot. Laita ensimmäiseen kenttään, minkä tyyppisestä tilistä on kysymys, eli Microsoft Office 365 vai jokin muu sähköposti. Mikäli sinulla on Office 365 -tili, joka tarvitsee omanlaiset asetukset, lue lisää tästä.

Tyyppi: Valitse minkälaista tilityyppiä käytetään. Jos käytetään "tavallista" SMTP-todennusta, valitse "Käyttäjänimi ja salasana". Jos sinulla on Microsoft Office 365 -tili, valitse se. Tällöin sinut ohjataan Microsoftin sivuille syöttämään salasana. Tämän avulla voit myös käyttää monivaiheista tunnistautumista.

Laajuus: Tämä näkyy vain jos valitset Office 365. Valitse mitä käyttöoikeuksia annat Quick 3:lle sähköpostitiliisi liittyen.

Kuvaus: Sopiva kuvaus kyseiselle sähköpostitilille, esim. myynti tai tilin käyttäjän nimi

Lähettäjän nimi: Nimi, joka näkyy vastaanottajalle, tähän esim. yrityksesi nimi

Käyttäjätunnus ja salasana: Nämä kentät on täytettävä palveluntarjoajan antamilla tiedoilla, ja käyttäjänimi on usein sama kuin sähköpostiosoitteesi. Salasana on yleensä sama kuin sähköpostitilisi salasana, mutta saattaa olla tarpeen käyttää erillistä APP-salasanaa. Jos saat varoituksen todennusvirheestä, katso artikkeli "Ongelmia sähköpostiasetusten kanssa". Jos valitset tyypiksi "Microsoft Office 365", et voi syöttää salasanaa, mutta kun kaikki muut tiedot on täytetty ja napsautat "ok", sinut ohjataan Microsoft Office 365:n kirjautumissivulle.

Sähköposti: Tämä sähköposti näkyy lähettäjänä

Palvelimen nimi: Osoite, jonka kautta sähköposti lähetetään. Esim. Gmail: smtp.gmail.com tai smtp.office365.com

Portin numero: Yleensä joko 465 tai 587. HUOM! Ei voi olla numero 25!

Todennus: Tämä pitää olla rastitettuna

SSL: Protokolla, jota käytetään salaukseen