Omat asetukset - Lähettäjän sähköpostin määrittäminen

Muokattu Thu, 20 Jul 2023 klo 11:36 AM

Quick3 tukee sekä yleisen että käyttäjäkohtaisen sähköpostin määrittämistä.

Jotta sähköpostia voidaan lähettää Quick3:sta, on vähintään yhden yleisen sähköpostiosoitteen asettaminen välttämätöntä, ja tämä osoite on asetettava oletukseksi. Kaikki sähköpostit, jotka lähetetään ja joilla ei ole määrityksiä muun sähköpostin käytöstä, käyttävät oletusosoitetta lähetykseen. Oletusosoitteen korvaaminen voidaan lisätä käyttäjän asetuksiin tai tilauspohjan asetuksiin, kuten laskujen ja tarjousten lähettämiseen.

Tässä artikkelissa käsitellään vain yleisen sähköpostin määrittämistä.

Yleisen sähköpostin määritys

Paina oikeasta yläkulmasta omaa käyttäjänimeäsi, valitse "Omat asetukset" ja mene "Sähköpostitilit"-välilehdelle.

Valitse sen jälkeen "Lisää"

Tyyppi: Valitse minkälaista tilityyppiä käytetään. Jos käytetään "tavallista" SMTP-todennusta, valitse "Käyttäjänimi ja salasana". Jos sinulla on Microsoft Office 365 -tili, valitse se. Tällöin sinut ohjataan Microsoftin sivuille syöttämään salasana. Tämän avulla voit myös käyttää monivaiheista tunnistautumista. HUOM! Tämä ei ole käytettävissä henkilökohtaisille Outlook-tileille. Kun valitset Microsoft Office365, joitakin kenttiä ei voi muokata tai täyttyvät ne automaattisesti järjestelmän toimesta.

Kuvaus: Sopiva kuvaus kyseiselle sähköpostitilille, esim. myynti tai tilin käyttäjän nimi

Lähettäjän nimi: Nimi, joka näkyy vastaanottajalle, tähän esim. yrityksesi nimi

Käyttäjätunnus ja salasana: Laita näihin samat tiedot millä kirjaudut kyseiseen sähköpostiin

Sähköposti: Tämä sähköposti näkyy lähettäjänä

Palvelimen nimi: Osoite, johon sähköposti lähetetään. Esim. Gmail: smtp.gmail.com

Portin numero: Yleensä joko 465 tai 587. HUOM! Ei voi olla numero 25!

Todennus: Valitse pitääkö todennus aktivoida sähköpostia lähetettäessä

SSL: Protokolla, jota käytetään salaukseen

Valitse mitä sähköpostitilejä käytetään oletuksena. Jos teillä on vain yksi yleinen sähköpostitili käytössä, sen tulee olla oletus.

Asetukset kannattaa tämän jälkeen testata. Valitse valikosta "Testaa asetukset".

Huom! Jos sinulla on aiemmin ollut määritettynä Microsoft Office365 -tili ja sinun tarvitsee asettaa se uudelleen käyttäen monivaiheista tunnistautumista, sinun tulee määrittää sähköposti uudelleen myös resurssille, jos sähköposti on määritetty myös jollekin resurssille omissa asetuksissa.

Kysymyksiä sähköpostista

On tärkeää muistaa, että sähköpostitoimittajanne vastaa pääosin kaikkiin sähköpostiin liittyviin kysymyksiin.

Quick ei voi luoda tai muuttaa sähköpostitilejä, meillä ei ole käyttäjien salasanoja eikä meillä ole oikeutta muuttaa niitä.

Jos ongelmia ilmenee sähköpostin kanssa yleisesti, ottakaa yhteyttä sähköpostitoimittajaanne.

Katso myös