Pankkitili

Muokattu Fri, 03 Nov 2023 klo 12:48 PM

Pankkitilinumero lisätään Omissa asetuksissa välilehdelle "Pankkitilit". Tämä on välttämätöntä lisätä ennen kuin laskutus voidaan aloittaa.

Klikkaa oikealla olevasta valikosta "Lisää".

Lisää pankkitilin numero kenttään "Pankkitilinumero". Tämä lisätään ns. vanhassa muodossa, sillä se on käytössä KTL-aineistossa.

Sen vieressä olevaan kenttään laitetaan kirjapidossa käytettävä tili, joka on nelinumeroinen.

IBAN-kenttään tulee pankkitilin uudempi FI-alkuinen muoto. IBAN ja BIC täytyy lisätä, jotta ulkomaanmaksut ovat mahdollisia.

Muista valita oikea oletusvaluutta.

Osoitekenttään voit lisätä pankin osoitteen.

Rastita "Käytä viitenumeroa" ja "Aktiivinen"

Muista tallentaa!

Omien asetusten "Myynti"-välilehdellä valitaan mikä pankkitili on oletus. Tämä tilinumero näkyy tilauksella ja laskulla sekä muissa maksudokumenteissa.